2:1p.
(0:0)
55. R. Galia
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 12:00

5.kolo, Moravskoslezský | Nový Jičín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání dvou adeptů na postup skončilo remízou


Branky


0

Do Studénky přijel silný tým Trojanovic, který se hned od začátku nového ročníku suvereně zabydluje v čele tabulky. Respekt budila především jejich střelecká potence, leč v tomto utkání ji příliš nepotvrdili a nakonec se museli sklonit domácím po penaltovém rozstřelu. Rozhodující pokutový kop zneškodnil hráč zápasu, studénecký brankář Martin Dyčka.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbal bez brankových příležitostí

. Domácí, kteří prohráli jen úvodní duel v Suchdole, opět nastoupili v silně kombinované sestavě, jelikož je 9 hráčů na seznamu zraněných a navíc, během rozcvičení si přivodil drobné zranění i Burian a do základu tak nastoupil Vladimír Vlk.

V úvodní půlhodině byl k vidění velice opatrný fotbal, který se odehrával výhradně mezi oběma šestnáckami. Teprve v závěru prvního poločasu vytáhnul po trestném kopu bravurní zákrok domácí gólman a konečky prstů vyškrábnul míč z pod břevna. Jinak ale mnoho vzruchu první poločas nepřinesla a tak zhruba stovka diváků nemohla být příliš spokojena.

Po přestávce se začal hrát fotbal

Fotbal byl k vidění až po změně stran, a to hned od úvodního hvizdu. Po několika rychlých brejcích na každé straně, začaly pomalu přibývat také šance. V síti míč skončil teprve po velmi pěkné individuální akci Kapsy, který využil nedůraz trojice hráčů domácích u postranní čáry, odcentroval na Chumchala, který sklepnul míč na hranici malého vápna Galiovi a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Tedy od 55. minuty byl stav zápasu zcela zaslouženě 0:1. Gól ale domácí tým nakopnul k větší aktivitě, ovšem velmi časté nepřesné přihrávky k přímému ohrožení branky nevedly. Dvacet minut před koncem domácí trenérské duo Korený – Fejerčák prostřídalo a domácí se nadále snažili o vyrovnání. Ve velké šanci se po skvělé kombinaci ocitl přímo před brankářem hostů Timko, ovšem jeho snaha o lob skončila o milimetry nad břevnem. Nedlouho po té, se na vlastní polovině dokázal prokličkovat z obležení Perůtka, vyvezl míč který převzal Cenkner, přihrál do velkého vápna Timkovi, který mu jej vrátil přesně v pravý čas a Cenknerova střela levačkou skončila za zády brankáře Astra. V 80. minutě byl stav 1:1. I po této brance se ještě pár minut hrálo nahoru dolů, ale postupně se oba týmy začaly duchem připravovat na penaltový rozstřel.

Po uplynutí devadesáté minuty ale následovaly ještě zhruba 3 standardní situace pro hostující tým, který dokázali domácí vždy v pohodě odvrátit. Snad v páté minutě nepochopitelného nastavení rozhodčího Davida, stáhnul míč ve výběhu domácí gólman Dýčka, ovšem po stoličce o útočníka hostů skončil na zádech. Následovalo dlouhé ošetření a vypadalo to, že domácí gólman nemůže ve hře pokračovat. Nakonec se ale rozhodl pokračovat i přesto, že trpěl velkou bolestí.

 

 

Zraněný Dyčka hrdinou rozstřelu

Po závěrečném hvizdu následoval penaltový rozstřel, ve kterém byli šťastnější domácí, které při poslední penaltě navíc podržel zraněný brankář Dýčka a vychytal tak další bod do tabulky navíc.

 



Sestavy


Fotbal Studénka
M. Dýčka [-] - V. Vlk [-] (70. D. Perůtka [-] ) , M. Stachovič [-] , L. Vlk [-] , A. Capovsky [-] (87. R. Burian [-] ) , P. Vokáč [-] , M. Čegan [-] , L. Timko [-] , J. Kubačák [-] (73. T. Randýsek [-] ) , P. Cenkner [-] , R. Mičkal [-]

TJ Sokol Trojanovice I.
P. Astr [-] - D. Drozd [-] , T. Balada [-] , T. Rajnoch [-] , L. Prorok [-] (78. D. Pavelka [-] ) - D. Šuhajda [-] (65. L. Srněnský [-] ) , D. Petrželka [-] , J. Vavroš [-] (74. J. Tobola [-] ) , M. Kapsa [-] - R. Chumchal [-] , R. Galia [-]

ŽK: 43. M. Čegan , 44. P. Vokáč , 72. R. Mičkal , 88. D. Perůtka - 35. M. Kapsa , 68. R. Chumchal , 90. P. Astr .
Hráči zápasu: M. Dýčka .
Místo: Studénka. Počet diváků: 130. Rozhodčí: DAVID Michal - DOSTÁL Stanislav, VRÁNA Miloslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 Fotbal Studénka 17 54:19 44
2 TJ Sokol Kateřinice 17 47:20 43
3 FK PRIMUS PŘÍBOR 17 40:18 40
4 TJ Sokol Žilina 17 34:35 30
5 FK Pustějov 17 28:38 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Lukáš Polónyi 23
2 Viktor Adamenko 15
3 Aleš Brtníček 13
4 Jakub Panák 12
5 Lukáš Kocmich 9
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Lukáš Matula 52 57,8% 0
2 Jiří Klik 49 54,4% 0
3 David Kroupa 16 57,1% 0
4 Radek Hruška 13 31,0% 0
5 Venca Likeš 9 42,9% 0
Zobrazit celou tabulku