0:4
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Václavovice nezaváhaly a vezou tři body.


Branky


0
Michálkovice v minulém kole dokázaly zvítězit v Klimkovicích a svoji dobrou formu chtěly prokázat i v souboji s dalším favoritem soutěže,Václavovicemi. Hosté však do utkání vstoupili famózně a už v první minutě šli díky P.Sládkovi do vedení a nadále útočnou hrou neustále ohrožovali branku domácích. V 19´min. navýšil T.Berka jejich vedení na 2:0 a s domácími začínalo být zle nedobře. A to stále nebylo vše,ještě do poločasu přidali hosté další dvě branky vstřelené v rozmezí čtyř minut,jejichž autory byli R.Ludvík a svoji druhou branku v utkání přidal T.Berka. Václavovice zvítězily zaslouženě a odvezly si domů důležité tři body.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Sestavy


FC SLAVIA Michálkovice
D. Sliwka [-] - D. Kašpárek [-] (68. R. Holec [-] ) , T. Včelný [-] , K. Bohačík [-] (57. R. Truhlík [-] ) , M. Šleis [-] , J. Mirocha [-] , T. Janírek [-] (80. P. Uher [-] ) , M. Glas [-] (80. L. Ševčík [-] ) , R. Šorma [-] , D. Sedlák [-] , M. Krečmer [-] (51. M. Žitňanský [-] )

TJ SOKOL Václavovice
L. Ometák [-] - J. Berta [-] , T. Hruška [-] (80. J. Gašman [-] ) , A. Langer [-] , R. Žižka [-] - P. Sládek [-] , P. Zezulčík [-] (55. T. Franěc [-] ) , R. Kozel [-] (46. D. Bilan [-] ) , T. Sládek [-] (46. A. Novotný [-] ) , T. Berka [-] (57. L. Vojtek [-] ) - R. Ludvík [-]

ŽK: 3. T. Janírek - 14. T. Sládek , 63. P. Zezulčík .
Hráči zápasu: R. Šorma - T. Sládek , T. Berka , P. Sládek .
Místo: tráva. Počet diváků: 46. Rozhodčí: NĚMEC Jaroslav - KEMPNÝ Josef, MAJER Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.