Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Těškovice zůstaly v čele tabulky


Branky


0

Do Těškovic zavitaly Nové Sedlice, a odvezly si pětibrankový příděl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice utekly o tři branky

Od počátku byli lepším týmem domácí fotbalisté z Těškovic. V 8. minutě odcentroval z pravé strany Matěj Krayzel a Vojtěch Vavrečka zametl míč prakticky do prázdné brány - 1:0. O šest minut později Libor Gelačák prošel přes dva hostující hráče a jeho centr našel nohu Vojtěcha Vavrečky, který se opět nemýlil - 2:0. Pak se dostali ke slovu i hosté, ale ze závarů před domácí brankou se urodily jen dvě střely, které mířily jen těsně mimo branku, kterou hájil Roman Lazecký. V 41. minutě opět Libor Gelačák obešel tři hráče, našel Tomáše Reka, který namířil svou střelu přímo pod břevno hostující svatyně - 3:0. 

Vavrečka dovršil hattrick

Na začátku druhé půle byli lepším týmem hosté z Nových Sedlic. Domácí brankář Lazecký dvojím včasným vyběhnutím dokázal zabránit hostům ve snížení skóre. V 56. minutě vysunul Tomáš Rek Matěje Krayzla, který svůj samostatný únik zakončil s chladnou hlavou pokerového hráče - 4:0.V dalším průběhu hry se snažil Vojtěch Vavrečka završit hattrick, takže všechny přihrávky směřovali na něj. Teprve v 81. minutě byl úspěšný, když si krásně naběhl do prostoru, udělal si dva hostující obránce a zkušeně zavěsil do sítě - 5:0. Těškovice se výhrou vrátily do čela tabulky a o podzimní primát si to rozdají v sobotu s Vítkovem



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (Těškovice, trenér): Trápili jsme se půlhodiny. Do té doby měl soupeř aktivní obranu, ale pak jsme ho zlomili a přehrávali. Soupeř byl ale velmi kvalitní, bylo vidět, že jsou v týmu dobří fotbalisté.

SK Nové Sedlice
Petr Onderka (Nové Sedlice, kapitán): Domácí byli jasně lepší. Hráli na rychlé brejky, které uměli dobře zakončit. Ve druhé půli jsme byli asi patnáct minut lepší a vypracovali si i šance. Pak jsme po hrubé chybě dostali čtvrtý gól a domácí už na hřišti dominovali.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - L. Gelačák [-] , J. Lazar [-] (58. V. Šenk [-] ) , L. Brož [-] , D. Illík [-] - J. Solnický [-] , J. Krayzel [-] , J. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] - T. Rek [-] , M. Krayzel [-] (60. D. Sýkora [-] )

SK Nové Sedlice
M. Matějček [-] - T. Havlíček [-] , J. Lacuch [-] , J. Řehulka [-] , R. Mrůzek [-] (75. L. Mikšík [-] ) - M. Komenda [-] (47. J. Kadula [-] ) , D. Rychter [-] , M. Těžký [-] , D. Střílka [-] (50. P. Rychtar [-] ) , P. Onderka [-] - Š. Rohovský [-]

ŽK: 63. J. Lacuch .
Hráči zápasu: R. Lazecký , V. Vavrečka - J. Lacuch .
Místo: UT. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pinček Milan - Šenk Martin, Gross Arnošt.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.