2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč od výprasku zachránil brankář Michal Klein


Branky


0

Melč opět padla. Tentokrát prohrála v Březové, kde je od většího debaklu zachránil vynikající brankář Klein. Po prohře se Melč propadla už na předposlední místo. Březová se dotáhla na čelo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Všechny šance pochytal vynikající Klein

V prvním poločase hrála Melč pouze o deseti hráčích. Podle toho to taky vypadalo na hřišti. Hosté se jen bránili a domácí se snažili probít se přes hradbu těl. To co prošlo, dokázal zlikvidovat hrdina zápasu hostující brankář Michal Klein. Zuby si na něm vylámali postupně Jakub Šuhajík, Ondřej Lodňánek, Martin Šuhajík, Pavel Cihlář a Jiří Lichovník. Hosté se snažili hrozit z brejků. Dvakrát se dostal do zakončení Václav Škrobánek. Jednou mířil vedle a jednou do gólmana. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Martin Šuhajík dvěma góly rozhodl o osudu zápasu

Ve druhé půli nastoupili hosté už v plné sestavě, když nasadili hráče po zranění. Přesto se obrázek hry vůbec nezměnil. Hosté moc nechtěli hrát. Jen se bránili a odkopávali míče. Úvodní branku zápasu vsítil v 73. minutě Martin Šuhajík, který dostal míč na hranici pokutového území. Míč zatáhl do boku a střelou překonal vynikajícího brankáře Michala Kleina - 1:0. Klid do domácích řad pak vnesl až v 90. minutě opět Martin Šuhajík, který dostal centr od krajního záložníka, udělal dva až tři kroky a vypálil míč do brány - 2:0. Březová se tak protrápila k důležitým třem bodům.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (Březová, útočník): Soupeř hrál v prvním poločase jen o deseti. My měli hromadu šancí, které jsme nezužitkovali. Druhý poločas se nesl v podobném duchu. Naštěstí se dvakrát trefil Martin Šuhajík a my tak vybojovali tři body.

TJ Sokol Melč
Marek Šimeček (Melč, obránce): My od začátku hráli jen v deseti, a proto nás domácí přehrávali. Nás skvěle podržel brankář Klein. Ve druhé půli jsme sice nasadili jedenáctého hráče, ale obraz hry se nezměnil. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] - J. Šuhajík [-] (74. D. Schustek [-] ) , T. Křenek [-] , P. Cihlář [-] , K. Demel [-] - M. Šuhajík [-] , A. Šuhajík [-] , O. Lodňánek [-] , P. Cihlář [-] - J. Lichovník [-] (87. R. Krejčí [-] ) , J. Kostera [-] (83. D. Dubový [-] )

TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - K. Palzer [-] , M. Šimeček [-] , O. Stupeň [-] , P. Škrobánek [-] - P. Macko [-] , J. Pristaš [-] , L. Chalupa [-] , P. Prda [-] - V. Škrobánek [-] , T. Kyška [-]

ŽK: 28. A. Šuhajík - 33. K. Palzer .
Hráči zápasu: M. Šuhajík - M. Klein .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Žurek Jiří - Lyčka Ivo, Lyčka Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.