Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč klesla na poslední místo


0

Melč si v posledním zápase vypila kalich hořkosti do dna za nepovedenou podzimní části sezóny a dostala v Nových Sedlicích osm branek a klesla na poslední místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Relativně vyrovnaná hra

V prvním poločase se hrál vyrovnaný zápas. Domácí šli do vedení v 18. minutě, kdy se z přímého kopu trefil nádherně Marek Těžký. Do konce poločasu se už skóre nezměnilo a do kabin se tak šlo za hubeného vedení Nových Sedlic.

Domácí brankostroj

Ve druhé půli se hra hostů sesypala jako domeček z karet a domácí sázeli jednu branku za druhou, Jejich konečný účet se zastavil na čísle osm. V 47. minutě Štěpán Rohovský z rychlého brejku přeloboval hostujicího brankáře Kleina - 2:0. V 50. minutě stál na konci kombinace Marek Těžký a upravoval na 3:0. O dvě minuty později z 16 metrů přeloboval brankáře Kleina Štěpán Rohovský - 4:0. V 78. minutě se po rychlé kombinační akci prosadil Lukáš Mikšík - 5:0. V 81. minutě překonal nešťastného brankáře Kleina střelou z dálky Marek Těžký - 6:0. V 83. minutě se po rychle rozehraném přímém kopu trefil Lukáš Mikšík - 7:0. Po osmé lovil brankář Klein míč ze sítě poté, co ho přehodil Lukáš Mikšík - 8:0. Melč tak klesla na poslední příčku v tabulce. Nové Sedlice přezimují na osmé příčce.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Sedlice
Petr Onderka (Nové Sedlice, kapitán): První půle byla vyrovnaná. Oba týmy měly šance. Ve druhé půli se to zlomilo po dvou rychlých brankách a soupeř odpadl.

TJ Sokol Melč
Marek Šimeček (Melč, obránce): Katastrofální výkon a zasloužená výhra domácích.



Sestavy


SK Nové Sedlice
M. Matějček [-] - P. Onderka [-] , J. Lacuch [-] , J. Chalupa [-] , R. Mrůzek [-] - D. Rychter [-] , M. Těžký [-] , L. Mikšík [-] , A. Gross [-] - Š. Rohovský [-] , P. Rychtar [-]

TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - J. Mazánek [-] , P. Škrobánek [-] , O. Stupeň [-] , K. Palzer [-] (47. M. Šimeček [-] ) - P. Prda [-] , L. Chalupa [-] , M. Martínek [-] , J. Pristaš [-] - V. Škrobánek [-] , D. Solný [-]

Hráči zápasu: M. Těžký - J. Pristaš .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pinček Milan - Onderka Lukáš, Černý Jozef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.