0:1
(0:0)
57. K. Špok
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítkov podzimním půlmistrem


Branky


57. K. Špok
0

Těškovice doma podlehly jedinou brankou Vítkovu a přenechaly svému soupeři pozici podzimního půlmistra

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smírný první poločas

Do dvacáté minuty byl aktivnější hostující tým z Vítkova. Hosté si vypracovali dvě šance, které zlikvidoval brankář Roman Lazecký. Nejdříve proti němu neuspěl Lukáš Pavlíček a pak Petr Dubový. Největší šanci domácích měl Vojtěch Vavrečka, jehož hlavičku vykopávali z brankové čáry hostující obránci. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

O zápase rozhodla branka kanonýra Špoka

I na začátku druhé půle měl více ze hry Vítkov. Jejich tlak vyústil velmi šťastným gólem. V 57. minutě po dlouhém autu zaváhal domácí obránce, který se nechal přehlavičkovat a za ním nabíhající Karel Špok vsítil jedinou branku utkání. Domácí pak vystřídali dva hráče, vyvinuli tlak a snažili se o vyrovnání skóre. Při jejich šancích se vyznamenal hostující brankář Daniel Richter. Chytil šanci Tomáše Reka a Vojtěcha Vavrečky. Nejvíce se však zapotil při střelách střídajícího Vladimíra Šenka, když jeho dvě bomby jen s námahou vyrážel u tyče. Hosté už výhru udrželi a zajistili si primát podzimního mistra.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (Těškovice, trenér): Zápas byl velmi vyrovnaný. Bylo to o jediné chybě a jediném vstřeleném gólu. Tu chybu jsme nakonec udělali my.

TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (Vítkov B, trenér): Zápas hraný v krásném areálu byl o jediné chybě, kterou udělal soupeř. Nás naštěstí podržel brankář Richter.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - L. Gelačák [-] (81. V. Sýkora [-] ) , J. Lazar [-] , L. Brož [-] , D. Illík [-] - T. Rek [-] , V. Vavrečka [-] , J. Šenk [-] , J. Solnický [-] - M. Krayzel [-] (81. D. Juchelka [-] ) , J. Krayzel [-] (66. V. Šenk [-] )

TJ Vítkov B
D. Richter [-] - P. Mader [-] (46. A. Čech [-] ) , P. Dubový [-] , M. Kudela [-] , P. Scholaster [-] - L. Dohnálek [-] (83. P. Novosad [-] ) , A. Harazin [-] (66. P. Kuča [-] ) , O. Pop [-] (85. T. Černoch [-] ) , K. Špok [-] - L. Pavlíček [-] , A. Vavroš [-]

ŽK: 87. P. Kuča .
Hráči zápasu: R. Lazecký , V. Šenk - D. Richter .
Místo: UT. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.