Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč jasně přejel Skřipov


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Melč získala dvoubrankové vedení

Skřipov se hned v prvním zápase po sestupu přesvědčil o tom, že to ve III. třídě nebude mít vůbec jednoduché. Melč na soupeře vletěla jak nadzvuková stíhačka, a vypracovala si spoustu šancí. Vedení se ujala v 35. minutě, když se po spolupráci dvojice Schromm a Václav Škrobánek prosadil druhý jmenovaný - 1:0. O čtyři minuty později po nárážečce se Schromem zakončoval do sítě svůj projektil Martínek - 2:0.

Škrobánek a Martínek dovršili pro Skřipov dílo zkázy

Ve druhé půli se obrázek hry nezměnil. V 70. minutě po dlouhém výkopu domácího brankáře Kleina podskočil hostující obránce míč, a Václav Škrobánek sám před brankářem nezaváhal - 3:0. V poslední minutě utkání se v šestnáctce hostů nejlépe zorientoval domácí Martínek, a přibalil hostům na cestu čtvrtou branku - 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Rostislav Poláček (trenér Melč): Po celý zápas jsme byli jasně lepším týmem. Vypracovali jsme si víc brankových příležitostí, které jsme zahazovali. Kdyby se proměnili všechny šance, tak by výsledek zápasu byl 8:1.

TJ Sokol Skřipov
Ondřej Černý (trenér, Skřipov): Melč v první půli zcela ovládla hru. Mohla dát i více než dva góly. Ve druhé půli jsme v první 15. minutách jsme byli mírně lepším týmem. Pak Melč opět ovládla hru a přidala nám další dva góly.



Sestavy


TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - J. Schindler [-] , P. Škrobánek [-] , P. Prda [-] , O. Stupeň [-] - J. Pristaš [-] , M. Martínek [-] , D. Schrom [-] , P. Macko [-] - D. Solný [-] , V. Škrobánek [-]

TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - D. Ulman [-] , P. Poltier [-] , J. Poltier [-] , R. Lichovník [-] - L. Jaroš [-] , J. Kubánek [-] , J. Kubánek [-] , R. Lichý [-] - O. Hrbáč [-] , D. Binar [-]

Hráči zápasu: P. Škrobánek .
Místo: tráva. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.