2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová vyválčila tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Březovou vysvobodil Martin Šuhajík

Brumovice vyrukovaly na domácí s defenzivní taktikou, se kterou si Březová dlouho nevěděla rady. Domácí sice měli více ze hry, ale jejich snaha se rozbíjela o obranný val hostující družiny. Teprve v 37. minutě napřáhl z 30 metrů Martin Šuhajík, a jeho střela vymetla šibenici brumovické branky - 1:0. Do konce prvního poločasu zahodil za domácí dvě šance kapitán Lodňánek.  

Výhru jistil kapitán Lodňánek

Ve druhé půli domácí soupeře nadále tlačili. Přesto se hosté dostali ke dvěma šancím. Z přímého kopu mířili těsně mimo, a hlavičku brumovického útočníka zpacifikoval domácí gólman Kukol. Vysvobozující branku pro domácí vstřelil v 70. minutě Lodňánek, který si naběhl do volného prstoru, obhodil si hostujícího brankáře a míč zametl do prázdné branky - 2:0. Závěr zápasu se odehrával už jen před brumovickou brankou. Největší šanci domácích spálil Petr Cihlář, který neproměnil samostatný nájezd. 



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (Březová, hráč): Zápas byl pěkný z pohledu fanouška. Měli jsme hodně šancí, ale mnoho jsme jich nevyužili. Jsme rádi za výhru, neboť soupeř byl velmi houževnatý.

TJ Slezská Hořina Brumovice
Rostislav Palúch (Brumovice, brankář): Březová tlačila. Jejich snaha se však rozbíjela před našim pokutovým územím. Pak dali gól z dálky. Ve druhém půli jsme inkasovali na 2:0. Snažili jsme a bojovali co se dalo.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] - D. Dubový [-] , J. Šuhajík [-] (68. D. Schustek [-] ) , D. Novák [-] (61. A. Šuhajík [-] ) , T. Křenek [-] - O. Lodňánek [-] (76. P. Křenek [-] ) , P. Cihlář [-] , P. Cihlář [-] , J. Lichovník [-] - K. Demel [-] , M. Šuhajík [-] (81. O. Bartusek [-] )

TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - J. Matyáš [-] , R. Kubičík [-] , V. Porubek [-] , J. Šrek [-] - K. Šamaj [-] (61. J. Klapetek [-] ) , J. Valošek [-] , L. Blažek [-] , M. Schreier [-] , J. Richter [-] - J. Herber [-] (76. T. Vavrečka [-] )

ŽK: 52. K. Demel - 55. L. Blažek , 61. J. Matyáš .
Hráči zápasu: O. Lodňánek - J. Šrek .
Místo: tráva. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.