0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlice utrpěly výhru


Branky


0

Fotbal, ze kterého bolely oči, vyzněl ve prospěch Nových Sedlic, které dokázaly potrestat třikrát chyby domácí defenzívy. Holasovice naopak vyšly zcela naprázdno.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítr kazil kombinaci

Hrál se fotbal plný chyb. Vítr kazil přesné přihrávky a kombinace na míči vázla. V prvním poločase měli o něco více šancí domácí borci z Holasovic. Hosty podržel brankář Jan Vrána. Zlikvidoval nebezpečnou střelu z dvaceti metrů, kterou vytlačil na roh. Potom zlikvidoval samostatný nájezd domácího útočníka. Hosté odpovídali jen střelami ze střední vzdálenosti. Přesto do vedení šly Nové Sedlice, když centr Patrika Rychtara z pravé strany prodloužil Štěpán Rohovsky na Jakuba Chalupu a ten míč uklidil do domácí sítě - 0:1.

Fotbal nadále trpěl

Prvních dvacet minut byli aktivnější borci z Nových Sedlic. Vytvořili si i několik šancí. V 64. minutě prostrčil hostující David Střílka mezi obránce míč na Tomáše Havlíčka a ten prostřelil domácího brankáře Petra Bartoše - 0:2. V 75. minutě opět Tomáš Havlíček střelou asi z 16 metrů propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:3. Po gólu začali hosté kupit opět chyby. Domácí tak měli několik brejků, které však všechny zahodili. Hosté tak utrpěli výhru. 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Holasovice
Petr Bolík (Holasovice, trenér): Hrozné, hrozné!!! Hrál slabý s ještě slabším. Už to nechci nikdy zažít.

SK Nové Sedlice
Lukáš Onderka (Nové Sedlice, obránce): Nebyl to moc dobrý fotbal z obou stran. My jsme však chyby domácích dokázali potrestat. Možná byl zápas ovlivněn i větrem, který si zahrával s míčem, jak chtěl.



Sestavy


TJ Sokol Holasovice
P. Bartoš [-] - M. Dehner [-] , O. Černý [-] , A. Dehner [-] , K. Kramný [-] - V. Bordovský [-] , J. Dehner [-] , A. Mosler [-] , L. Richter [-] - J. Matýsek [-] , J. Bolík [-]

SK Nové Sedlice
J. Vrána [-] - P. Onderka [-] , L. Onderka [-] , R. Mrůzek [-] , J. Lacuch [-] - D. Střílka [-] , P. Rychtar [-] , M. Těžký [-] , J. Kadula [-] - J. Chalupa [-] (46. T. Havlíček [-] ) , Š. Rohovský [-]

ŽK: 55. J. Dehner - 38. P. Rychtar , 40. Š. Rohovský .
Hráči zápasu: T. Havlíček .
Místo: tráva. Počet diváků: 58. Rozhodčí: Radek Roman - Matýsek Lukáš, Mikšík Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.