1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová plichtila s Hlavnicí


Branky


0

Hlavnice si přijela pro bod. Hned v první minutě se ujala vedení, které v první půli v pohodě hlídala. Březova se nadechla k náporu až ve druhém poločase, ale víc jak na vyrovnaní, se nezmohla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice se ujala vedení hned v 1. minutě

Hlavnice přijela do Březové s cílem urvat zde jeden bod. To se jí nakonec i se štěstím podařilo. Hlavnice šla do vedení už v 1. minutě, kdy dalekonosná střela Wollnera asi z 25 metrů se před brankářem Kukolem odrazila o drn, a přeskočila ho až do sítě - 0:1. V dalším průběhu hry byl zápas vyrovnaný. Odehrával se většinou mezi oběma šestnáctkami obou týmů. Hlavnice kontrolovala hru a Březovou k ničemu nepustila.

Březová z tlaku vytěžila jen remízu

Ve druhém poločase se obraz hry naprosto změnil. Březová začala soupeře mačkat a Hlavnice se zmohla jen na bránění výsledku. V 57. minutě Březová vytěžila z tlaku srovnání skóre zápasu. To Petr Cihlář využil centru zleva a hlavou míč trkl do sítě - 1:1.  Po vyrovnávacím gólu se hra asi na 5. minut vyrovnala. Hlavnice si dokonce Davidem Liškou vypracovala stoprocentní šanci, kterou bravůrně zlikvidoval brankář Kukol. Pak už šance přibývaly jen na straně Březové. Své šance zahodili Patrik Křenek, Ondřej Lodňánek, Jakub a Martin Šuhajíkovi. V poslední minutě navíc rozhodčí odpustil hostům penaltu. Zápas tak dospěl k remízovému konci.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (Březová, hráč): V první půli byla lepší Hlavnice. Dala Brzy gól. Ve druhé půli jsme soupeře k ničemu nepustili, ale podařilo se nám jen vyrovnat.

Družba Hlavnice
Lukáš Kirschner (brankář, Hlavnice): V první půli jsme byli jakžtakž vyrovnaným soupeřem. Březovou jsme k ničemu nepustili. Druhý poločas byl z naší strany strašný. Remízu jsme vysloveně ubránili.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] - A. Šuhajík [-] (87. T. Pecka [-] ) , T. Křenek [-] , D. Novák [-] (56. D. Dubový [-] ) , J. Šuhajík [-] - J. Lichovník [-] (81. O. Bartusek [-] ) , P. Cihlář [-] , P. Cihlář [-] , O. Lodňánek [-] (83. P. Křenek [-] ) , K. Demel [-] - M. Šuhajík [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Hendrych [-] (69. P. Wolf [-] ) , P. Haas [-] , L. Lodňánek [-] , D. Liška [-] - Z. Vrána [-] , O. Pasterňák [-] , D. Ochrana [-] , T. Liška [-] - P. Elbl [-] , J. Wollner [-]

ŽK: 19. O. Lodňánek , 65. K. Demel - 75. P. Wolf .
Hráči zápasu: K. Demel - L. Lodňánek .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Bačkovský Pavel - Lyčka Ivo, Pavlíček Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.