J. Wollner 43. (p.)
P. Haas 48.
D. Liška 80.
D. Liška 87.
4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč byla naprosto neškodná


Branky


43. J. Wollner (p.) , 48. P. Haas , 80. D. Liška , 87. D. Liška
0

Remízový král z Hlavnice si tentokrát připsal první výhru do soutěže. Melč působila na hřišti naprosto trapným dojmem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice se ujala vedení z pokutového kopu

Od první minuty existovalo na hřišti jen jedno mužstvo, a to mužstvo Hlavnice. Melč vypadala, jako by si jen přišla zahrát fotbálek, a po celý zápas působila naprosto neškodným dojmem. Nevypracovala si dokonce žádnou šanci. To domácí zahazovali jednu šanci za druhou. Jen v prvním poločase zahodil David Liška čtyři vyložené šance. Buď mu je lapil brankář, nebo zamířil těsně vedle brány. V 43. minutě nařídil rozhočí penaltu, když byl domácí hráč faulován ve vápně. Míč si postavil na značku pokutového kopu Jan Wollner a zkušeně jí proměnil - 1:0. Do kabin tak odcházeli domácí s těsným náskokem.

 

Hlavnice nastřílela další tři branky

Ve druhém poločase se sice Melč snažila vyrovnat. Otevřela hru. Její snaha však nevedla k ničemu. Naopak domácí hrozili z neustálých brejků. Navíc v 48. minutě zahrávala Hlavnice roh, a hostující střední záložník Pavel Haas z pěti metrů navýšil vedení domácích - 2:0. V dalším průběhu hry se domácí snažili dát uklidňující třetí gól. To se jim povedlo v 80. minutě, když se z rychlého brejku prosadil David Liška - 3:0. Výsledek pečetil opět David Liška, jenž využil přečíslení hostující obrany - 4:0. Hlavnice si tak připsala po třech remízách první tříbodový zisk. Melč se nadále na hřištích soupeře trápí. 

 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (Hlavnice, trenér): Melč hrála hrozně. Čekali jsme, že nás rozbijí. Naopak to mohlo skončit 10:0 v náš prospěch. Hráli jsme pěkný fotbal a vyhráli naprosto zaslouženě.

TJ Sokol Melč
Rostislav Poláček (Melč, trenér): S takovým přístupem a hrou bude hrát Melč o záchranu. Hráli jsme na úrovni V. třídy.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Hendrych [-] , P. Haas [-] , L. Lodňánek [-] - D. Liška [-] , T. Liška [-] (88. P. Rychta [-] ) , D. Ochrana [-] , O. Pasterňák [-] (83. J. Lukáš [-] ) , Z. Vrána [-] - P. Elbl [-] , J. Wollner [-]

TJ Sokol Melč
M. Klein [-] - J. Mazánek [-] , P. Škrobánek [-] , O. Stupeň [-] , M. Šimeček [-] (65. P. Prda [-] ) - P. Macko [-] (65. J. Schindler [-] ) , J. Pristaš [-] , L. Chalupa [-] , M. Martínek [-] - D. Solný [-] , V. Škrobánek [-]

ŽK: 68. M. Martínek , 70. D. Solný .
Hráči zápasu: P. Haas , O. Pasterňák .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Těžký Michal - Šína Radovan, Čermín Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.