Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holasovice překvapily v Kyjovicích


Branky


0

Holasovice dokázaly zvítězit v Kyjovicích. Po poločase vedly o dvě branky. Pak sice domácí rychle smazali manko. Hosté však vzápětí vstřelili rozhodující branku a výhru uhájili až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holasovice utekly o dvě branky

V první čtvrthodině byla lepší domácí družina z Kyjovic. Hosté hráli opatrně a čekali s čím příjdou Kyjovice. K vyložené šanci se nedostalo ani jedno z mužstev. V 16. minutě šly Holasovice do vedení. Po centru Aleše Schreiera hlavou uklidil míč do sítě Kamil Kramný - 0:1. V 37. minutě si holasovický útočník Ondřej Černý parádně zpracoval míč a vyslal krásnou přihrávkou do předu Aleše Schreiera. Ten přesprintoval soupeřova záložníka a obránce a krásnou přízemní střelu umístil k tyči domácí branky - 0:2. Domácí odpověděli šancí Juraje Kováče, jehož hlavičku vyškrábl s vypětím všech sil na tyčku brankář Filip Dehner. Do kabin šly s dvoubrankovým náskokem Holasovice. 

Kyjovice sice srovnaly, ale Holasovice vstřelily vzápětí rozhodující branku

Na začátku druhé půle domácí na hosty razantně vletěli. V 57. minutě po dlouhém nákopu a střele, kterou ještě stačil brankář Dehner vyrazit před sebe, vrátil míč do brány Tomáš Pohl - 1:2. V 60. minutě domácí zahrávali rohový kop. Míč se ve skrumáži dostal k volnému Romanu Vavrečkovi, který už věděl, kam ho umístit - 2:2. V 63. minutě zahrával hostující David Dehner z poloviny hřiště volný přímý kop, který prodloužil Kamil Kramný za obranu. Domácí obránce místo toho, aby míč odpálil do bezpečí, tak nastřelil holasovického útočníka Ondřeje Černého, který si míč sklepl na zem a zavěsil míč do sítě - 2:3. Domácí pak vrhli všechny své síly do útoku. Nakopávali míče na své vysoké útočníky. Největší šanci spálil Lukáš Richter, jenž napálil míč pouze do tyče. Hosté s vypětím sil vítězství udrželi a na konto si připsali tři body. 



Ohlasy k zápasu


FC Kyjovice
Radim Volný (Kyjovice, trenér): V první patnáctiminutovce jsme byli lepším týmem. Pak hosté vstřelili dvě branky. Nám se sice podařilo během tří minut ve druhé půli srovnat skóre. Bohužel jsme po chybě obránce inkasovali třetí branku a vyrovnat se nám už bohužel nepodařilo.

TJ Sokol Holasovice
David Dehner (Holasovice, hráč): Do prvního poločasu jsme nastoupili vzhledem k minulým zápasům opatrně. Hra byla vyrovnaná a moc zajímavostí a šancí v prvním poločase k vidění nebylo. Přesto jsme se ujali vedení 2:0. Domácí na nás ve druhém poločase vletěli a dokázali rychle vyrovnat. My však skoro vzápětí šli opět do vedení. Domácí pak až do konce hry už jen nakopávali vysoké míče na své vytáhlé hráče vpředu. Nakonec jsme se tak tak ubránili a odvážíme si cennou výhru 2:3, jelikož v Kyjovicích se nám dlouhodobě nedaří.



Sestavy


FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] , D. Richter [-] , P. Kotala [-] , J. Kováč [-] - M. Janalík [-] (46. F. Boleslavský [-] ) , R. Vavrečka [-] , T. Pohl [-] , A. Kratochvíl [-] (46. J. Kolouch [-] ) - J. Kudela [-] , L. Richter [-]

TJ Sokol Holasovice
F. Dehner [-] - M. Dehner [-] , D. Dehner [-] , O. Černý [-] (90. P. Manderla [-] ) , A. Dehner [-] - L. Richter [-] (78. V. Bordovský [-] ) , A. Mosler [-] , A. Schreier [-] , K. Kramný [-] - J. Matýsek [-] , J. Bolík [-]

Hráči zápasu: J. Kováč .
Místo: tráva. Rozhodčí: Čech Zdeněk - Krayzel Daniel, Matýsek Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.