T. Pecka 86.
1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová opět remizovala


Branky


0

Březová se pomalu začíná stávat remízovým králem III. B třídy. Z pěti zápasů se smírně rozešla už počtvrté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vítkov udeřil z první akce

Březová si připsala do tabulky už čtvrtou remízu v pátém zápasu. Začátek vyšel lépe hostům z Vítkova, kteří se ujali vedení už v 10. minutě po pěkné akci, na jejímž konci stál Petr Novosad – 0:1. Pak zahodil svou šanci kanonýr Karel Špok. Za domácí zahodili své šance Jiří Lichovník, Ondřej Lodňánek a Jakub Šuhajík.  

Březová jen vyrovnala

Ve druhé půli převzala taktovku hry domácí družina. Březová tlačila a hosté se prakticky nedostali za polovinu hřiště. Vítkov hodně podržle brankář Daniel Richter, který lapil tři šance. Vyrovnat se domácím podařilo až v samotném závěru. V 86. minutě po centru Jiřího Lichovníka se hlavou dokázal prosadit Tomáš Pecka – 1:1. V samotném závěru si ještě domácí vypracovali několik rohů a závarů před hostující klecí, ale bez gólového vyústění. Březová tak počtvrté ztratila důležité body.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (Březová, hráč): Po celý zápas jsme byli lepším mančaftem Soupeř využil jedinou kloudnější akci k tomu, aby vstřelil první branku. My jsme pak do nic celý zápas bušili a stihli jsme jen vyrovnat.

TJ Vítkov B
Jan Pavlíček (Vítkov B, trenér): V první půli se hrál vyrovnaný zápas. My jsme se ujali vedení. Pak zahodil svou šanci Karel Špok. Ve druhé půli byli domácí lepším týmem. Nás podržel brankář Richter. Remíza je zasloužená, i když jsme mohli prohrát.



Sestavy


TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] - J. Kostera [-] (80. D. Schustek [-] ) , A. Šuhajík [-] , T. Křenek [-] , J. Šuhajík [-] (75. T. Pecka [-] ) - J. Lichovník [-] , P. Cihlář [-] , P. Cihlář [-] , K. Demel [-] , O. Lodňánek [-] - M. Šuhajík [-]

TJ Vítkov B
D. Richter [-] - P. Veselý [-] , J. Ondreáš [-] (68. J. Malý [-] ) , P. Hanuš [-] , A. Vavroš [-] - L. Dohnálek [-] , K. Špok [-] , T. Černoch [-] , A. Čech [-] - L. Pavlíček [-] , P. Novosad [-] (60. P. Kuča [-] )

ŽK: 85. M. Šuhajík .
Hráči zápasu: D. Richter .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Buček Martin - Lyčka Ivo, Dubový Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.