1:1
(0:0)
57. R. Backa
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovice překvapily ve Štítině


Branky


0

Vedoucí Štítina hostila poslední Brumovice. Brumovice si překvapivě odvezly jeden bod. Jen zakolísání Vítkova ponechalo Štítinu v čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V prvním poločase byla zpočátku lepší Štítina. Byla lepší na míči. První šanci zahodil Petr Boček, jenž svůj samostatný nájezd zamířil mimo hostující branku. Největší šanci si Štítina vypracovala v 25. minutě, když přímý volný kop Jakuba Tietze skončil na tyči hostující svatyně, a následnou dorážku Petr Stoklasa napálil nad bránu. Hosté hrozili z brejků a Štítina postupně znervózněla. Zbytek první půle se odehrával spíše mezi šestnáctkami obou týmů. Šance si do konce první půle už navytvořil žádný z týmů. 

Oba týmy vstřelili po jedné brance

Hned na počátku druhé půle dostala Štítina příležitost v podobě pokutového kopu, když hostující obránce zahrál ve vápně rukou. Penaltu však exekutor Daniel Nardelli podcenil a jeho slabou střelu k tyči gólman Rostislav Palúch dokázal zlikvidovat. V 57. minutě zaváhal domácí obránce David Vitásek při rozehrávce, čehož využil Robert Backa, který svůj samostatný nájezd s přehledem proměnil k tyči - 0:1. Domácí zareagovali tyčkou, jenž nastřelil z přímého kopu Jakub Tietz. Vyrovnání se dočkala Štítina v 73. minutě, když se při závaru v pokutovém území nejlépe zorientoval David Vitásek, který napálil míč pod břevno hostující kasy - 1:1. Domácí se snažili o tlak, ale bez efektu. Hosté tak využívali okének v domácí obraně k rychlým brejkům. Největší šanci si vypracovaly Brumovice v 86. minutě, kdy vyloženou šanci Leopolda Blažka vyrazil tygřím skokem domácí brankář Tomáš Mosler. Zápas tak dospěl k remízovému konci.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (Štítina B, vedoucí mužstva): Hráli jsme hrozně. Zahazovali jsme šance a postupem času jsme znervózněli. Zahodili jsme penaltu a inkasovali branku. Sice jsme srovnali skóre, ale náš tlak v závěru vyšel naprázdno. Naopak to byli hosté, kteří mohli z rychlého brejku rozhodnout a jsme proto za remízu rádi.

TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (Brumovice, hrající trenér): Zápas byl vyrovnaný. My jsme hrozili především z brejků. Remíza je spravedlivá.



Sestavy


TJ Tatran Štítina B
T. Mosler [-] - J. Holeš [-] (84. F. Graf [-] ) , D. Vitásek [-] , D. Nardelli [-] , D. Baier [-] - J. Heger [-] (68. D. Kapinos [-] ) , J. Tietz [-] , D. Adamčík [-] , L. Lhotský [-] (46. D. Komenda [-] ) - P. Stoklasa [-] , P. Boček [-] (79. T. Stoklasa [-] )

TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - J. Matyáš [-] , R. Kubičík [-] , V. Porubek [-] , J. Šrek [-] - J. Valošek [-] (34. J. Klapetek [-] ) , R. Backa [-] , J. Richter [-] , K. Šamaj [-] - L. Blažek [-] , J. Varyš [-]

ŽK: 19. D. Baier , 34. L. Lhotský , 41. D. Vitásek , 71. D. Kapinos - 49. J. Klapetek .
Hráči zápasu: T. Mosler - J. Richter .
Místo: tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Tomeš Vítězslav - Schreier Martin, Peterek Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.