4:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice sesadila Štítinu z prvního místa


Branky


3. D. Vitásek (vl.) , 38. O. Pasterňák , 42. T. Liška , 72. J. Wollner
0

Hlavnice o svém vítězství rozhodla už v prvním poločase. I přes zlepšení už Štítina s výsledkem nedokázala nic udělat. Hlavnice tak aspoň do nedělního podvečeru nahradila Štítinu na vedoucí pozici.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlavnice o svém výhře rozhodla už v první půli

Vedoucí Štítina zavítala na hřiště dosud třetí Hlavnice. Ráz prvnímu poločasu dala už 3. minuta, kdy si po centru domácího Jana Wollnera srazil míč do vlastní sítě David Vitásek - 1:0. Od této chvíle bylo na hřišti jen jedno mužstvo. Hostující obrana nestačila pokrývat rychlé domácí útočníky, kteří jí činili velké problémy. Štítina se v první půli osmělila jen k dalekonosným střelám. Domácí v průběhu poločasu vychytal brankář Tomáš Mosler. Zuby si na něm postupně vylámali David Liška a Jan Wollner. V 38. minutě zahrál v pokutovém území rukou hostující hráč. Penaltu s ledovým klidem proměnil Ondřej Pasterňák - 2:0. O čtyři minuty později po krásném centru zamířil Tomáš Liška svou střelu pod víko hostující branky - 3:0. Do kabin odcházela spokojenější Hlavnice.

 

Hlavnice si výhru pohlídala

Ve druhé půli začala Štítina hrát. Vypracovala si převahu. Jejich střelecké pokusy však spolehlivě blokovala domácí obrana. Domácí hrozili z rychlých brejků. Jeden z nich využil v 72. minutě Jan Wollner - 4:0. Sympatické na Štítině bylo, že ani nyní to nezabalila a snažila se nadále něco s výsledkem udělat. Domácí se naopak snažili, aby zápas v klidu dohráli. Přesto měla Hlavnice ještě dvě šance, které nedotáhla do konce. Hlavnice se tak usadila aspoň do neděle v čele tabulky.  

 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (Hlavnice, trenér): V první půli jsme byli lepším týmem a vstřelil jsme tři branky. Další dvě až tři šance jsme zahodili. Ve druhé půli začala Štítina hrát a měla převahu. My dali do otevřené obrany čtvrtou branku. Sympatické na soupeři bylo, že se stál se snažil s výsledkem něco udělat. My jsme to však drželi a výhru ubránili.

TJ Tatran Štítina B
Michal Lhotský (Štítina B, vedoucí mužstva): V první půli to byla tragédie. Problémy měla hlavně naše obrana, která nedokázala vykrývat prostory. Ve druhé půli jsme se ještě snažili něco s výsledkem udělat, ale neúspěšně. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Liška [-] , L. Lodňánek [-] , P. Haas [-] (70. T. Just [-] ) , D. Hendrych [-] - D. Ochrana [-] , O. Pasterňák [-] , Z. Vrána [-] , P. Elbl [-] - T. Liška [-] (77. P. Rychta [-] ) , J. Wollner [-] (75. J. Lukáš [-] )

TJ Tatran Štítina B
T. Mosler [-] - D. Komenda [-] , D. Vitásek [-] , D. Nardelli [-] , D. Baier [-] (75. J. Holeš [-] ) - J. Heger [-] , D. Adamčík [-] , J. Tietz [-] , J. Kunczik [-] - P. Stoklasa [-] , P. Boček [-]

ŽK: 56. L. Lodňánek , 58. J. Wollner .
Hráči zápasu: D. Ochrana , O. Pasterňák - P. Stoklasa .
Místo: tráva. Rozhodčí: Kania Jaroslav - Lukáš Dominik, Stoklasa Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.