3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 10:00

8.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Životice byly efektivnější v koncovce


Branky


0

Životice v nedělním dopolední porazily Kyjovice díky útočné dvojici Najser a Dušek. Životice se tak posouvají tabulkou směrem vzhůru. Kyjovice naopak po slibném úvodu sezóny jsou třetí od konce.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Životice se ujaly vedení

Hrál se poměrně vyrovnaný zápas. Rozdíl byl však v defenzívě obou týmů. Domácí pracovala na jedničku. Hostující nebyla tak pevná. Domácí šli do vedení už v 9. minutě hlavičkoval zleva Petr Dušek, hostující bek míč odrazil přímo na nohu Antonína Najsera, který napálil míč za záda bezmocného Lukáše Kudely - 1:0. Pak se hrál fotbal mezi oběma šetnáctkami. Domácí si vytvořili pouze pološance, kterým chyběla finální fáze. Hosté zahrozili jen přímým kopem Tomáše Pohla, který z 20 metrů mířil těsně nad bránu.

 

Životice dorazily soupeře dalšími dvěma góly

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako první. Hosté zahrozili jen nepřesnými střelami Tomáše Pohla a Jana Koloucha. V 56. minutě nadzvedl roh nabíhající Miroslav Hanák za sebe, a Petr Dušek propálil uplně všechno - 2:0. V 73. minutě vyslal Petr Dušek svou přihrávkou do samostatné akce Antonína Najsera a ten byl neomylný - 3:0. Pak ještě zakončil svůj brejk špatně Antonín Košárek. Zápas pak už dospěl k výhře Dolních Životic.

 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (trenér, Dolní Životice): Zápas byl vyrovnaný. Výsledek neodpovídá hře. Rozdíl bych viděl v lepší defenzívě našeho týmu a lepší koncovce.

FC Kyjovice
Radim Volný (Kyjovice, trenér): Co se týká hry tak byla vyrovnaná. Co se týká šancí tak byli domácí lepší. Vyhráli zaslouženě.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Toporčák [-] - J. Košárek [-] , V. Palyza [-] (66. A. Košárek [-] ) , R. Ondřej [-] , A. Vícha [-] - M. Pumr [-] , J. Lazecký [-] (67. O. Jasník [-] ) , M. Elbl [-] , A. Najser [-] (74. P. Jaksch [-] ) - M. Hanák [-] , P. Dušek [-]

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] (1. D. Halfar [-] ) , D. Richter [-] , P. Kotala [-] , J. Kolouch [-] (71. M. Janalík [-] ) - J. Kudela [-] , A. Kratochvíl [-] (46. R. Vaněk [-] ) , T. Pohl [-] , R. Grygar [-] , F. Boleslavský [-] - V. Pětník [-]

ŽK: 39. D. Richter .
Hráči zápasu: J. Košárek , A. Najser , P. Dušek - R. Grygar .
Místo: tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Buček Martin - Gróman Rostislav, Havrlant Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.