0:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Melč poprvé padla doma


Branky


0

Melč poprvé prohrála doma. Domácí borci nastoupili ve značně redukované sestavě. Hosté z Holasovic byli po celý zápas lepším týmem a zsalouženě vyhráli. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

V zápase chybělo oběma týmům několik hráčů základní sestavy. Od první minuty byli hosté lepším týmem. Domácí hrozili jen po standardkách a ojedinělých brejkových situacích. V prvním poločase Holasovice vystřelili asi patnáctkrát, z toho však jen pětkrát na branku a i nadějné střely dokázal dobře vychytat domácí brankář Jakub Gašparík. Poločas skončil tedy 0:0. 

Holasovice se dvakrát prosadily

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí, kteří hosty nepustili 10 minut na svou polovinu, ale z tlaku si nevytvořili žádnou výraznější šanci. Tak jako celý zápas se od té doby nesl v duchu spalování šancí hostujícího týmu. To se změnilo až v 65. minutě, kdy se po pěkné akci Holasovic, po vybojování míče Adamem Dehnerem a jeho přízemní přihrávce do prostoru okolo penalty, konečně trefil útočník Lukáš Richter - 0:1. Holasovice i nadále soupeře ,,válcovaly", ale z několika protiútoků, kdy šly v přečíslení na bránu, šance nevyužívali. Buď se nepovedla finální příhraávka nebo přišlá unáhlená a zbrklá střelba. Nakonec se trefil asi z 25 metrů 5 minut před koncem střední záložník Jiří Matýsek, který vymetl šibenici - 0:2. Jen o pár minut dříve, tentýž hráč z té samé pozice nastřelil břevno. Holasovice tak v jasném utkání porazily oslabané domácí a vyhrály jako první v této sezóně na hřišti Melče. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Rostislav Poláček (Melč, trenér): Stálo to slušně řečeno za nic. Hrajeme s tím, co máme. To se pak odráží na výkonech na hřišti. Soupeř měl více šancí a výsledek mohl být hrůzostrašnější.

TJ Sokol Holasovice
Jiří Bialý (Holasovice, fanoušek): Celý zápas jsme byli lepší. Kdybychom proměnili alespoň třetinu šancí co jsme měli, vyhráli bychom 5:0 a bez nervů. Jenže jsme měli katastrofální střelbu a zakončení, naštěstí jsme nakonec nemohoucnost domácích 2x využili a skórovali.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - P. Prda [-] , P. Škrobánek [-] , M. Šimeček [-] , J. Schindler [-] - J. Mazánek [-] , L. Chalupa [-] , D. Solný [-] , P. Macko [-] - M. Martínek [-] , V. Škrobánek [-]

TJ Sokol Holasovice
P. Bartoš [-] - M. Dehner [-] , J. Fojtík [-] , K. Kramný [-] , A. Dehner [-] - L. Richter [-] , A. Mosler [-] , A. Schreier [-] , J. Dehner [-] - J. Matýsek [-] , J. Bolík [-]

ŽK: 25. L. Chalupa , 82. M. Šimeček .
Hráči zápasu: M. Dehner , A. Dehner .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Čech Zdeněk - Stupeň Ondřej, Bialý Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.