3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brumovice poprvé zvítězily


Branky


0

Brumovice poprvé hrály doma a hned si taky připsaly první tříbodový zisk v sezóně. O své výhře rozhodly třemi góly ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bezbranek

Brumovice, kvůli rekonstrukci kabin, odehrály na svém hřišti první domácí zápas. Vstup do něj však měla lepší hostující ekipa z Hlavnice. Během prvních pěti minut napálila Hlavnice tři tyčky branky, kterou hájil Rostislav Palúch. Z hostující strany to bylo vše. Domácí, kteří nastoupili v plné sestavě, pak začali pomalu určovat tempo hry. V největší jejich šanci Jan Herber minul hostující branku jen o milimetry. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. 

 

Třemi góly si domácí zajistili výhru

Ve druhém poločase už začaly padat góly. Všechny do hostující branky. V 52. minutě utekl po lajně Leopold Blažek. Jeho přihrávka našla Roberta Backu a ten střelou nedal brankáři Petru Gebauerovi šanci - 1:0. Hosté pak nastřelili opět tyčku. V 65. minutě zaplul volný přímý kop Jakuba Richtra do hostující branky - 2:0. Hosté se snažili ještě s výsledkem něco udělat, ale všechny pokusy byly marné. V 90. minutě utekl hostující obraně Leopold Blažek a dal výsledku konečnou podobu - 3:0. Domácí tak poprvé v sezóně vyhráli. Naopak Hlavnice zakusila poprvé hořkost porážky. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slezská Hořina Brumovice
Jan Matyáš (Brumovice, obránce): My jsme se dneska sešli v plné sestavě a bezezbytku využili domácího prostředí.

Družba Hlavnice
David Nowický (Hlavnice, trenér): V první pětiminutovce jsme nastřelili 3 tyčky. Pak jsme přestali hrát a byli jsme jak opaření. Domácí výhra je zasloužená.



Sestavy


TJ Slezská Hořina Brumovice
R. Palúch [-] - J. Matyáš [-] (77. A. Novák [-] ) , R. Kubičík [-] (46. V. Porubek [-] ) , J. Šrek [-] - J. Richter [-] , R. Backa [-] , K. Šamaj [-] , M. Schreier [-] - J. Herber [-] (77. S. Kruzberský [-] ) , L. Blažek [-] , J. Valošek [-]

Družba Hlavnice
P. Gebauer [-] - D. Hendrych [-] (81. P. Rychta [-] ) , P. Haas [-] (62. T. Just [-] ) , L. Lodňánek [-] , D. Liška [-] - P. Elbl [-] , Z. Vrána [-] , O. Pasterňák [-] , D. Ochrana [-] (85. J. Lukáš [-] ) - J. Wollner [-] , T. Liška [-]

ŽK: 82. P. Rychta .
Hráči zápasu: K. Šamaj - J. Wollner , P. Gebauer .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Radek Roman - Štrohalm Petr, Lukáš Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.