Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlavnice rozdrtila Nové Sedlice


Branky


0

Hlavnice odčinila debakl z minulého kola. Na hřišti v Nových Sedlicích naprosto kralovala, a domácím naložila potupný debakl

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V hlavní roli duo David Liška Jan Wollner

na hřišti hned od začátku existovalo jen jedno družstvo, a to z Hlavnice. V 10. minutě sice zahodil penaltu hostující Wollner, ale ani tento nezdar nevzal Hlavnici vítr z plachet. Přesto do vedení šli domácí fotbalisté, když se z dálky prosadil Havlíček - 1:0. Hosté vyrovnali po pěkné střele Davida Lišky - 1:1. Do vedení šla Hlavnice v 36. minutě, když v domácím pokutovém území uklidil centr zprava do brány David Liška - 1:2. V 43. minutě využil Wollner špstné malé domů k navýšení skóre - 1:3.

Wollner s Liškovými dovršili dílo zkázy

Na začátku druhé půle byli aktivnější domácí fotbalisté. Aktivita jim vydržela do 52. minuty, kdy po dlouhém výkopu hostujícího brankáře pželoboval domácího strážce svatyně Wollner - 1:4. Domácí korigovali skóre po krásné akci na jejímž konci stál Rohovský - 2:4. Pak už stříleli góly jen hosté. V 70. minutě po rohu zpoza šestnáctky vsítil branku David Liška - 2:5. O sedm minut později stál na konci pěkné akce Wollner - 2:6. Účet zápasu dovršil kuriózně Tomáš Liška - 2:7.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Sedlice
Lukáš Onderka (Nové Sedlice, obránce): Hosté byli po celý zápas lepším týmem a zaslouženě vyhráli. My jsme možná byli lepší jen na počátku druhé půle.

Družba Hlavnice
David Nowický (Hlavnice, trenér): Zas tak jednoznačné to nebylo. My zahodili penaltu a domácí šli do vedení. My však do poločasu skóre otočili. Na začátku druhé půle se domácí snažili o vyrovnání. My dali na 1:4, oni korigovali na 2:4. my pak přidali ještě tři góly a vyhrály.



Sestavy


SK Nové Sedlice
J. Vrána [-] - P. Onderka [-] , A. Gross [-] , J. Řehulka [-] , J. Lacuch [-] - T. Havlíček [-] , J. Kadula [-] (46. Š. Rohovský [-] ) , M. Těžký [-] , M. Komenda [-] , D. Rychter [-] - P. Rychtar [-]

Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - T. Just [-] , P. Haas [-] , L. Lodňánek [-] (46. J. Lukáš [-] ) , D. Liška [-] - P. Elbl [-] , Z. Vrána [-] (77. P. Wolf [-] ) , O. Pasterňák [-] , D. Ochrana [-] - J. Wollner [-] , T. Liška [-]

ŽK: 81. D. Rychter - 80. T. Just .
Hráči zápasu: P. Onderka - J. Wollner , D. Liška .
Místo: tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Čech Zdeněk - Střílka David, Lukáš Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.