Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hanák vsítil hattrick


Branky


0

Ve střelecké přestřelce byli úspěšnější domácí borci z Dolních Životic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Životice : Melč 3:2

Ve vyhocovaném zápase tahaly za delší konec provázku Dolní Životice. Pro diváka se hrál atraktivní fotbal, kdy se útoky přelévaly z jedné strany na druhou. Domácí družina šla do vedení v 13. minutě, kdy domácí Lazecký vyhrál bežecký souboj s hostujícím obráncem a míč poslal kolem hostujícího brankáře Gašparika do sítě - 1:0. Hosté srovnali v 24. minutě, když nahrávku Macka uklidil k tyči Solný - 1:1. Domácí šli do znovu do vedení, když po standardní situaci doklepl míč do sítě Hanák - 2:1. Ten samý hráč se prosadil v 34. minutě po pěkné akci domácího celku - 3:1. Hosté ale snížili na 3:2 okamžitě po individuální akci Solného, jehož střela z 25 metrů zaplula do sítě. na konci poločasu byl vyloučen po druhé žluté kartě domácí Pumr.

Životice vítězství pojistily

Ve druhé půli hráli hosté přesilovku. Hra byla však vyrovnaná. Šance hostů dokázal pochytat brankář Toporčák. Domácí hrozili z rychlých brejků. V 71. minutě jeden takový brejk využil domácí Hanák, když propálil hostujícího gólmana - 4:2. I hosté dohrávali zápas o desíti, když byl pět minut před koncem poslán do sprch Pavel Škrobánek. Domácí si pak už výhru pohlídali. 



Ohlasy k zápasu


FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (Dolní Životice, trenér): Vyhecovaný zápas, když jsme od 40. minuty hráli pouze o desíti. Kluci to naštěstí vybojovali i za toho vyloučeného.

TJ Sokol Melč
Daniel Solný (Melč, hráč): Vyrovnané utkání, které se hrálo nahoru dolů. My jsme však udělali moc chyb v obraně . Myslím si, že by utkání spíš slušela remíza.



Sestavy


FK Dolní Životice
V. Toporčák [-] - R. Ondřej [-] , V. Palyza [-] , A. Košárek [-] , M. Pumr [-] - P. Dušek [-] , A. Najser [-] (87. P. Jaksch [-] ) , M. Elbl [-] , J. Lazecký [-] - M. Hanák [-] , A. Vícha [-] (86. J. Továrek [-] )

TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - M. Šimeček [-] , P. Škrobánek [-] , O. Stupeň [-] (80. L. Chalupa [-] ) , P. Prda [-] - P. Macko [-] (80. J. Schindler [-] ) , M. Martínek [-] , M. Klein [-] , J. Pristaš [-] - V. Škrobánek [-] , D. Solný [-]

ŽK: 40. M. Pumr - 17. M. Šimeček , 18. V. Škrobánek , 20. P. Škrobánek , 33. J. Pristaš , 53. P. Prda , 68. D. Solný . ČK: 42. M. Pumr - 85. V. Škrobánek .
Hráči zápasu: V. Toporčák , M. Hanák , J. Lazecký .
Místo: tráva. Počet diváků: 65.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.