Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová zvítězila podruhé za sebou


Branky


0

Vypadá to, že Březová konečně protrhla remízovou sérii a začala konečně vítězit. Tentokrát zdolala Kyjovice na jejich vlastním hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková první půle

První poločas byl relativně vyrovnaný u obou stran. Domácí nevyužili té skutečnosti, že hrál s větrem. Vypracovali si pouze jednu tutovku, když v 15. minutě načechral Vavrečka přímý kop na hlavu Pohla, který mířil jen těsně vedle branky. V dalším průběhu se už hrálo jen mezi oběma šestnáctkami a nic podstatného se už nestalo. 

Březová vsítila tři branky a domácí korigovali už jen v samém závěru

Ve druhé půli hrála s větrem Březová, která dokázala této skutečnosti náležitě využít. V 66. minutě dostal Pavel Cihlář do běhu balón, udělal si jednoho obránce a šajtlí kolem brankáře rozvlnil síť - 0:1. V 75. minutě šel sám na brankáře Lichovník, jeho střelu vyrazil brankář jen před sebe, a Martin Šuhajík uklidil míč do prázdné branky - 0:2. V 80. minutě sklepl centr z přímého kopu Schustek k tyčce domácí svatyně - 0:3. Domácí se zmohli jen už na korekci výsledku v 90. minutě, když centr zleva zavěsil Vavrečka krásně hlavou do sítě - 1:3. Březová tak podruhé za sebou zvítězila a drápe se tabulkou vzhůru. 

 



Ohlasy k zápasu


FC Kyjovice
Radim Volný (Kyjovice, trenér): Soupeř byl kvalitní. My nedokázali využít toho, že jsme v prvním poločase hráli s větrem. Hosté toho naopak ve druhé půli využili a zaslouženě vyhráli, protože byli herně lepší.

TJ Vítěz Březová
Jiří Lichovník (Březová, hráč): V první půli vyrovnaný zápas. Ve druhém jsme využili vítr, měli jsme tlak, ze kterého vyústily tři branky.



Sestavy


FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] , D. Richter [-] , P. Kotala [-] , M. Janalík [-] (77. F. Boleslavský [-] ) - R. Vaněk [-] (70. D. Kormanec [-] ) , T. Pohl [-] , R. Vavrečka [-] , J. Kolouch [-] - L. Richter [-] , V. Pětník [-]

TJ Vítěz Březová
P. Kukol [-] - J. Šuhajík [-] , T. Křenek [-] , P. Cihlář [-] , K. Demel [-] - P. Křenek [-] , D. Schustek [-] (85. R. Krejčí [-] ) , A. Šuhajík [-] , M. Šuhajík [-] - J. Lichovník [-] , J. Kostera [-]

ŽK: 30. A. Šuhajík , 57. J. Lichovník , 61. M. Šuhajík , 90. K. Demel .
Hráči zápasu: J. Kolouch - P. Kukol , P. Cihlář .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Kania Jaroslav - Grygar Robin, Široký Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.