Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kyjovice skalpovaly Melč


Branky


0

Krize Melče pokračuje. Kyjovice s přehledem vyhrály a připsaly si důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kyjovice šly do dvougólového vedení

Kyjovice ovládly zápas s Melčí. Ta pokračuje ve velmi špatných výsledích. Ve 13. minutě se zastřeloval hostující Václav Pětník. O dvě minuty později vystřelil Václav Pětník asi z 20 metrů. Domácí brankář Jakub Gašparík vyrazil míč před sebe k Jakubu Kudelovi, který napálil jen břevno a Václav Pětník odražený míč zasunul do prázdné brány - 0:1. V 36. minutě po centru Tomáše Pohla se trefil do brány Lukáš Richter - 0:2. V 39. minutě vyrazil Michal Martínek míč směřující do branky a obdržel červenou kartu. Nařízenou penaltu s přehledem proměnil Roman Vavrečka - 0:3. Domácí snížili v 45. minutě, když přihrávku Marka Šimečka dopravil do sítě Václav Škrobánek - 1:3.

Kyjovice dovršily debakl

Ve druhé půli Kyjovice už jen navyšovaly skóre. V 50. minutě přihrál Roman Vavrečka patičkou Tomáši Pohlovi a ten rozvlníl síť domácí branky - 1:4. V 65. minutě po přihrávce Jana Koloucha vstřelil svou druhou branku Roman Vavrečka - 1:5. V 78. minutě se nádherně prosadil Marek Janalík - 1:6. O dvě minuty později po krásné kombinaci se z otočky z hranice šestnáctky prosadil David Halfar - 1:7. Poslední slovo v zápase měli domácí, když v 85. minutě Ondřej Stupeň překonal hostujícího brankáře Lukáše Kudelu - 2:7. Melč tak pokračuje v bídných výkonech. Kyjovice si naopak připsaly důležité tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Melč
Marek Šimeček (Melč, hráč): Před vyloučením našeho hráče se hrála relativně vyrovnaná partie. Pak už byli hosté lepší a přetlačili nás.

FC Kyjovice
Radim Volný (Kyjovice, trenér): Důležité tři body. Výhra je naprosto zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Melč
J. Gašparik [-] - P. Prda [-] , O. Stupeň [-] , K. Palzer [-] , M. Šimeček [-] - P. Macko [-] , J. Mazánek [-] , M. Klein [-] , L. Chalupa [-] (77. J. Lebeda [-] ) - M. Martínek [-] , V. Škrobánek [-]

FC Kyjovice
L. Kudela [-] - J. Kučera [-] (79. A. Kratochvíl [-] ) , D. Richter [-] , R. Grygar [-] (53. D. Kormanec [-] ) , T. Pohl [-] - J. Kudela [-] , R. Vavrečka [-] , M. Janalík [-] - J. Kolouch [-] (65. D. Halfar [-] ) , L. Richter [-] , V. Pětník [-]

ŽK: 43. P. Macko - 69. V. Pětník , 85. M. Janalík . ČK: 39. M. Martínek .
Hráči zápasu: D. Richter .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Heiser Jaroslav - Strouhal Luděk, Halámek Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.