2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skřipov udržel výhru i v deseti


Branky


0

Skřipov potvrdil výhru z minulého kola. V první půli šel do jednobrankového vedení. Na začátku druhé půle navýšil vedení. Po vyloučení skřipovského Přemysla Poltiera hosté snížili. Navíc se však už nezmohli a prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skřipov otevřel skóre a pak zahodil penaltu

Prvních patnáct minut měl převahu Skřipov. Z převahy vyplynula hlavička Jiřího Kubánka, která mířila nad. V 10. minutě vyhrál Přemysl Poltier souboj s hostujícím obráncem a placírkou přehodil hostujícího brankáře - 1:0. Pak se hra opticky srovnala. O něco málo víc příležitostí měli domácí. Největší zahodil těsně před odchodem do kabin Jiří Kubánek, když zahodil pokutový kop. Při zákroku se zranil hostující brankář Vít Toporčák, kterého nahradil Stanislav Steiner. Za hosty ke konci poločasu zahodil šanci Petr Dušek, který rozezvučel jen břevno domácí svatyně. 

 

Skřipov ubránil výhru i v deseti

V 55. minutě byl po  druuhé žluté kartě vyloučen zbytečně Přemysl Poltier. Přesto o dvě minuty později domácí Richard Lichý prostřelil hostující brankáře - 2:0. V následném průběhu si vypracovali hosté tlak. Byli však naprosto neschopni v koncovce. V 71. minutě se přesto kuriozně dočkali. V 71. minutě vyrazil domácí brankář míč na kopačky René Ondřeje, jehož střela se od tyče a zad domácího brankáře Oldřicha Žáka dokutálela za brankovou čáru. V následném tlaku si hosté vypracovali několik šancí. V největší zaváhal Pavel Jaksch. Domácí hrozili z brejků. Nejnadějnější brejk spálil David Horáček. Domácí tak tři body už ubránili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Skřipov
Zbyněk Dluhoš (Skřipov, vedoucí): Ze začátku jsme měli převahu a šli do vedení. Pak se hra vyrovnala, ale šancí jsme měli více. Dokonce jsme zahodili penaltu. Ve druhé půli jsme vedení navýšili. Pak se nechal zbytečně vyloučit Přemysl Poltier a my se dostali pod tlak, ze kterého vyústila branka hostí. Navíc se naštěstí hosté už nezmohli a my výhru ubránili.

FK Dolní Životice
Zbyněk Světlík (Dolní Životice, trenér): První půli jsme hráli tradičně špatně. Na malém hřišti jsme nehráli podle svých představ. Málo jsme bojovali. O poločase jsme si řekli, že musíme přidat. Ale dostali jsme druhý gól. Pak byl vyloučen domácí hráč, a my získali převahu. Naše zakončení však bylo žalostné.



Sestavy


TJ Sokol Skřipov
O. Žák [-] - J. Kubánek [-] (89. J. Murcek [-] ) , J. Poltier [-] , P. Poltier [-] , D. Ulman [-] - J. Lubojacký [-] , J. Kubánek [-] , R. Lichý [-] , D. Binar [-] - O. Hrbáč [-] , D. Horáček [-]

FK Dolní Životice
V. Toporčák [-] (38. S. Steiner [-] ) - A. Vícha [-] , R. Ondřej [-] , A. Košárek [-] (85. R. Gróman [-] ) , J. Košárek [-] - A. Najser [-] , M. Elbl [-] (88. P. Jaksch [-] ) , J. Lazecký [-] , J. Továrek [-] (56. O. Jasník [-] ) - P. Dušek [-] , M. Hanák [-]

ŽK: 44. P. Poltier - 37. M. Elbl , 44. J. Lazecký , 57. J. Košárek . ČK: 55. P. Poltier .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hennig Antonín - Bria Jiří, Dušek Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.