0:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj lídrů skončil bezbrankovou remízou


Branky


0

V první půli byla lepší Hlavnice, ve druhé Těškovice. Na šance 3:3. Sumasumárum 0:0. Těškovice si udržely díky zaváhání ostatních soupeřů vedení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli měla převahu Hlavnice

Souboj druhé Hlavnice s prvními Těškovicemi skončil spravedlivou bezbrankovou remízou. V první půli byla lepší domácí Hlavnice. Hosté dělali zbytečné chyby v obraně. Naštětstí je podžel brankář Roman Lazecký. Hosté hrozili hlavně z brejků. Největší šanci si vypracoval v 45. minutě domácí Ondřej Pasterňák, který v nadějné pozici mířil nad.

Taktovku převzaly Těškovice

Ve druhé půli převzaly taktovku vedoucí Těškovice. Bohužel jim chyběl Matěj Krayzel, který musel střídat už v první půli pro zranění. Domácí si vypracovali dvě tutové šance, které skvěle pochytal domácí strážce svatyně Lukáš Kirschner. Zápas tak dospěl k remíze. Hosté z Těškovic se díky zaváhání ostatních soupeřů udrželi v čele tabulky. Nyní je čekají dva domácí zápasy. Pokud v nich uspěji, mohly by se Těškovice po podzimu vyhřívat v čele tabulky. 

 



Ohlasy k zápasu


Družba Hlavnice
David Nowický (Hlavnice, trenér): Velmi vyrovnaný zápas. Na šance 3:3. Remíza je naprosto zasloužená.

TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (Těškovice, trenér): První půle vyzněla ve prospěch domácích. My dělali chyby v obraně. Ve druhé půli jsme převzali krok a byli lepší. Výborní byli oba brankáři.



Sestavy


Družba Hlavnice
L. Kirschner [-] - D. Liška [-] , L. Lodňánek [-] , P. Haas [-] , D. Hendrych [-] - P. Elbl [-] , O. Pasterňák [-] , D. Ochrana [-] , Z. Vrána [-] - J. Wollner [-] , T. Liška [-]

TJ Sokol Těškovice
R. Lazecký [-] - P. Jedlička [-] , J. Solnický [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] - J. Lazar [-] , L. Gelačák [-] , J. Šenk [-] , T. Rek [-] - V. Vavrečka [-] , M. Krayzel [-] (28. D. Juchelka [-] )

ŽK: 69. J. Lazar .
Hráči zápasu: L. Kirschner - L. Gelačák , T. Rek .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Pinček Milan - Kavan Jakub, Sýkora Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.