Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov přejel Sudice


Branky


0

Po prvním vyrovnaném poločase, využil plně Oldřišov faktu, že hosté hráli po vyloučení dvou hráčů pouze o devítí lidech. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dali o jednu branku více

V první půli se hrál vyrovnaný zápas s šancemi na obou stranách. Domácí dokázali zužitkovat o jednu šanci navíc, a proto šli do kabin s jednobrankovým vedením. Oldřišov šel do vedení v 17. minutě, když se Michal Paveska protáhl po pravé straně, nahrál pod sebe Vojtěchu Bechnému, který střelou z 11 metrů rovlnil síť hostující branky - 1:0. V 22. minutě zahrával hosté roh a míč přistál na hlavě Michala Kryštofa, který hlavičku umístil k tyči - 1:1. Minutu před koncem poločasu využíl Adam Latton zaváhání hostující obrany a přihrávkou našel Jiřího Gletníka, který míč uklidil k tyči hostující branky - 2:1.

Ve druhé půli se červenalo

V 47. minutě byl vyloučen Michal Kryštof, který zastavil Michala Pavesku ve zjevné brankové příležitosti. Z následného přímého kopu vymetl šibenici hostující branky Ondřej Fabián - 3:1. V 55. minutě byl navíc po druhé žluté kartě vyloučen hostující Michal Pitra. Přesilovku využili domácí hned vzápětí, když v 58. minutě nuvolnil Michal Paveska mezi obránci Marka Hluchníka, který byl neomylný - 4:1. O tři minuty později Pavel Pardy vysunul Michala Pavesku, který podél hostujícího brankáře Petra Kubjatka umístil míč do sítě - 5:1. V 70. minutě mohli hosté korigovat skóre, ale Marek Zeman z pokutového kopu přestřelil domácí branku. Pak už se zápas víceméně dohrával. Oldřišov si připsal tři body.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov B
Daniel Hartoš (Oldřišov B, trenér): První poločas byl vyrovnaný. My jsme vedli 2:1. Pak dostali hosté dvě červené karty a my dali dvě rychlé branky. Díky červeným kartám jsme zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (Sudice, obránce): První poločas vyrovnaný. Domácí proměnili o jednu šanci více než my. Ve druhé půli jsme dostali dvě červené karty v relativně krátkém sledu za sebou a nebylo co řešit.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov B
P. Fusek [-] - J. Vavrečka [-] , A. Latton [-] , R. Wagner [-] , M. Hluchník [-] - O. Fabián [-] (59. T. Glabasňa [-] ) , P. Novák [-] (71. M. Hřivnáč [-] ) , I. Hofer [-] (67. D. Hartoš [-] ) , J. Gletník [-] - M. Paveska [-] , V. Bechný [-] (59. T. Hřivnáč [-] )

TJ Sokol Sudice
P. Kubjatko [-] - P. Vítek [-] , M. Kryštof [-] , M. Pitra [-] , L. Kartous [-] (54. M. Zeman [-] ) - A. Schwenzner [-] , T. Riemel [-] , R. Molnár [-] , T. Zips [-] - J. Plachtzik [-] , D. Havranke [-]

ŽK: 9. D. Havranke , 45. M. Pitra . ČK: 47. M. Kryštof , 55. M. Pitra .
Hráči zápasu: A. Latton , M. Paveska - R. Molnár .
Místo: tráva, tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Tomeš Vítězslav - Glabasňa Jan, Jadrný Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.