3:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvošice svého soupeře podcenily a prohrály


Branky


53. J. Kotala (p.) , 65. J. Kotala , 80. R. Kubánek - 11. P. Stříbrný , 75. R. Ševior
0

Domácí nastoupili do utkání pouze v jedenácti hráčích. Proto si hosté mysleli, že všechno půjde samo. První poločas jim dal za pravdu a Hněvošice se ujaly vedení. Ve druhém však domácí podcenili a ti dokázali otočit skóre a zvítězit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hněvošice měly převahu

Domácí nastoupili do zápasu bez jediného muže na střídání. Proto si asi hosté z Hněvošic mysleli, že to půjde samo. V první půli si taky vypracovali převahu. V 7. minutě prodloužil aut Pavla Cimingy Matěj Číp na hlavu Romana Gargoše, kterého vychytal domácí brankář Radim Kotala. O čtyři minuty později se už hosté radovali z gólu, když se Patrik Stříbný protáhl s míčem po levé straně, narazil si s Martinem Schlehoferem a nadvakrát překonal domácího strážce svatyně - 0:1. V 35. minutě přistál roh Stříbného na hlavě Gargoše, jehož hlavičku vyrazil domácí brankář na roh. 

Domácí otočily skóre zápasu

I na začátku druhé půle měli převahu hosté. V 51. minutě vyslal Gargoš do samostatného úniku Schlehofera, kterého nadvakrát vychytal domácí brankář Radim Kotala. V 55. minutě zahrál ve vápně rukou hostující Marián Hanzlík, a nařízenou penaltu proměnil s klidem Jakub Kotala - 1:1. Obrat ve skóre zařídil v 66. minutě Jakub Kotala, který neohroženě vnikl do hostujícího pokutového území a prostřeli hostujícího brankáře - 2:1. Hosté ještě dokázali na tento obrat reagovat, když si v 74. minutě centr Romana Ševiora srazil do vlastní sítě domácí obránce - 2:2. V 80. minutě přímý kop domácího Romana Kubánka skončil přímo v šibenici hostující branky - 3:2. Hosté pak propadli do vyslovené křeče a nedokázali si už nic kloudného vypracovat. Domácí tak dokráčeli k důležitým třem bodům.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima (Budišovice, trenér): V první půli byli hosté lepší a my prohrávali 1:0. Ve druhé jsme otočili skóre. Soupeř sice ještě stačil vyrovnat, ale my dali deset minut před koncem z přímého kopu rozhodující gól. Závěrečný tlak soupeře už byl nevýrazný a končil před šestnáctkou.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (Hněvošice, trenér): Z naši strany jsme hráli strašně nezodpovědně. Prohráli jsme si vyhraný zápas. Místo toho, aby jsme soupeři dali pět branek, tak hrajeme strašně nesmyslně.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
R. Kotala [-] - A. Mikovský [-] , L. Pavelka [-] , R. Kubánek [-] , J. Kotala [-] - R. Popek [-] , T. Musial [-] , I. Gelnar [-] , Z. Chmel [-] - D. Carbol [-] , E. Neumann [-]

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - M. Hanzlík [-] (70. R. Buchta [-] ) , J. Harazim [-] (70. R. Buchta [-] ) , P. Ciminga [-] , P. Latka [-] - P. Ševior [-] , P. Stříbrný [-] , M. Číp [-] - R. Gargoš [-] , D. Kotzián [-] (46. R. Ševior [-] ) , M. Schlehofer [-] (58. J. Novák [-] )

ŽK: 51. I. Gelnar - 82. P. Stříbrný .
Hráči zápasu: J. Kotala - P. Ševior .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Heiser Jaroslav - Halfar Jiří, Cojg Bartosz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.