7:2
(4:1)
17. M. Polomský
74. M. Benek (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2015 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bohuslavice si otevřely střelnici


Branky


8. A. Barč , 11. M. Honěk (vl.) , 13. P. Cigán , 15. P. Cigán , 46. V. Janoš , 75. V. Janoš , 80. V. Kopka - 17. M. Polomský , 74. M. Benek (vl.)
0

Na dohrávce mezi Bohuslavicemi B a Budišovicemi jsem byl osobně. Byl k vidění fotbal s nasazením. Padlo hodně branek. Fanoušci skvěle fandili svému týmu. Domů jsem z Bohuslavic odjížděl spokojený! Co se týká zápasu, tak  Bohuslavice se po nepovedeném startu do sezóny střelecky prosadily sedmi góly a připsaly si tak první tři body do tabulky.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první dvacetiminutovce padlo pět branek

Budišovice přijely na hřiště Bohuslavic bez pěti hráčů základní sestavy. Na střídání měly jen náhradního brankáře. Přesto hned v první minutě zahrozili hosté z Budišovic. Jejich přímý kop však brankář Maňák vyboxoval mimo své vápno do bezpečí. Domácí na to zareagovali střelou z hranice šestnáctky, kterou zpacifikoval hostující brankář Foldyna. V 7. minutě se po levé straně uvolnil Petr Cigán. Jeho nahrávku pak prodloužil Vojtěch Janoš na Aleše Barče, který v šestnáctce z ostrého úhlu poprvé rozvlnil síť hostujícího brankáře Foldyny - 1:0. Hosté chtěli hned srovnat krok, ale střela Miroslava Polomského mířila pánubohu do oken. V 11. minutě se hostujícímu brankáři Foldynovi nepovedl odkop, míč skončil za postranní čarou, a domácím tak zbytečně nabídl roh. Míč u rohového praporku si postavil Lukáš Kušnír. Zahrál ho tak, že se míč odrazil od hřbetu hostujícího Marka Hoňka za záda brankáře Foldyny - 2:0. O dvě minuty později si narazil Petr Cigán míč se spoluhráčem, a ve vápně podél gólmana Foldyny potřetí rozvlnil síť - 3:0. To už bylo moc na hostujícího brankáře Foldynu, který přenechal své místo mezi třemi tyčemi Zdeňku Chmelovi. Ten se v brance ani neohřál, a musel lovit míč ze své sítě. V 15. minutě Petr Cigán umístil svou střelu do jeho protipohybu do branky - 4:0. Teprve nyní se dostali ke slovu hosté. V 17. minutě brankář Maňák vyboxoval centr z pravé strany přímo na kopačky hostujícího Miroslava Polomského, který pohotově vrátil míč do jeho branky - 4:1. Ve 21. minutě byl ve vápně domácích faulován Petr Hudeček. Nařízenou penaltu vysoko přestřelil Dominik Carbol.  V 28. minutě vytlačil střelu Janoše na roh hostující gólman Chmel. Z následného rohu orazítkoval Lukáš Halfar pravou tyč hostující branky. Hosté zahrozili až v 38. minutě. Střela Polomského však nemířila mezi tyče.  Domácí odpověděli rohem Kušníra, který se dostal k Benkovi, jehož střelu brankář Chmel vyrazil. Do konce půle hosté pouze vystřelili Carbolem vysoko nad. Domácí zase na druhé straně zamířili Janošem slabou střelou těsně vedle branky.   

 

Budišovice odpadly

Ve druhém poločase hosté už zcela odpadli. Hned po rozehrávce doputovala přihrávka domácího hráče za obranu až k Vojtěchovi Janošovi, který s přehledem zakončil - 5:1. Hosté se zmohli akorát na hlavičku Polomského, která mířila těsně vedle tyčky domácí branky. V 54. minutě vystřelil asi z 20 metrů Vojtěch Janoš. Jeho střelu mířící těsně vedle, hostující gólman vytlačil pouze svým zrakem mimo své tyče. O tři minuty později vyboxoval jen s námahou hostující brankář Chmel přímý kop Filipa Hrubého. Hosté v 59. minutě stříleli Polomským těsně vedle domácí branky.  V 63. minutě vystřelil opět domácí Hrubý a hostující brankář Chmel byl opět u své pravé tyčky pozorný. V 74. minutě po autu matadora Ivo Gelnara se dostal ke střele Polmský. Jeho střelu nešťasně srazil domácí obránce Benek tak, že gólman Maňák už nestačil adekvátně zareagovat a musel se dívat, jak míc směřuje do sítě - 5:2. Domácí družina odpověděla hned z rozehrávky. Dlouhý míč letící na hostující půlku, si zpracoval Vojtěch Janoš, a přeloboval gólmana Chmela, který zbytečně vyběhnul až na hranici velkého vápna - 6:2. Od této chvíle už bylo na hřišti prakticky jen domácí družstvo. V 76. minutě dokázal ještě brankář Chmel vylapat střelu Václava Mičky. O dvě minuty pozdji však už byl krátký na střelu Václava Kopky, který stál na konci pěkné akce - 7:2. V 83. minutě opět Janoš mířil těsně vedle. Utkání se pak už víceméně dohrávalo, protože o výsledku bylo dávno rozhodnuto. O pohodě domácích svědčí i fakt, že v poslední minutě utkání, si při rohu domácích, naběhl do pokutového území hostů i domácí brankář Maňák. Po dohrání rohu už rozhodčí foukl do píšťalky a zápas ukončil. Bohuslavice si tak do tabulky připsaly zaslouženě první tři body a Budišovicím na cestu naložiliy pořádný příděl branek.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (Bohuslavice B, trenér): Není co dodat. Konečně jsme proměnili gólové šance. To se nám zatím vůbec nedařilo. Doufám, že jsme se tímto zápasem chytli.

TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima (Budišovice, trenér): Soupeř nás převýšil ve všech směrech. Chybělo nám pět hráčů základní sestavy, což se projevilo. Na střídání jsme měli jen náhradního brankáře. Možná kdyby jsme dali penaltu, zápas by nabral jiný směr. Po poločase kluci fyzicky odešli a zabalili to.



Sestavy


SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - M. Benek [-] , I. Dominik [-] , T. Král [-] , M. Šramel [-] (56. P. Štefek [-] ) - P. Cigán [-] , A. Barč [-] , F. Hrubý [-] , L. Kušnír [-] (63. V. Mička [-] ) - L. Halfar [-] (46. V. Kopka [-] ) , V. Janoš [-]

TJ Sokol Budišovice
K. Foldyna [-] (13. Z. Chmel [-] ) - D. Carbol [-] , A. Mikovský [-] , M. Zajíc [-] , I. Gelnar [-] - T. Musial [-] , R. Popek [-] , R. Kubánek [-] , M. Honěk [-] - P. Hudeček [-] , M. Polomský [-]

ŽK: 56. R. Kubánek , 68. A. Mikovský , 72. D. Carbol .
Hráči zápasu: F. Hrubý , V. Mička , V. Janoš .
Místo: tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Komárek Milan - Dihel Radek, Halfar Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.