T. Král 76.
1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice se štěstím zvítězily


Branky


76. T. Král - 22. T. Němec , 80. P. Slavík
0

Ač byly Bohuslavice po celý zápas lepším týmem, ze tří bodů se nakonec radovaly Strahovice. Bohuslavice tak nadále zůstávají bez bodu. Šanci na reparát budou mít ve středu při dohrávce s Budišovicemi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hluchník šťastně otevřel skóre

V prvním poločase měla převahu domácí družina z Bohuslavic. Jejich snaha se rozbíjela o důslednou obranu hostujícího týmu. To co prošlo, zlikvidoval spolehlivý brankář Jakub Halfar. Za domácí tým se dostal k největším šancím Vojtěch Janoš, kterému však v koncovce chyběl klid. Vypracoval si asi pět šancí. Nakonec to byli paradoxně hosté, kteří vstřelili gól. V 22. minutě se přímo z rohu šťastně trefil Pavel Hluchník - 0:1. Do konce poločasu hosté se štěstím vedení udrželi. 

Po vyrovnávací brance hosté šťastně rozhodli

Prvních patnáct minut měla přavahu hostující družina. Dokonce spálila dvě šance, když jejich snahu zmařil domácí brankář Maňák. Od 60. minuty opět převzali iniciativu domácí. Hlavním paličem šancí byl střídající útočník Lukáš Halfar. Vyrovnávací branky se domácí dočkali v 76. minutě, když se po přímém kopu prosadil hlavou Tomáš Král - 1:1. Domácí nadále tlačili a chtěli vyhrát. Hosté hrozili z rychlých brejků. V 80. minutě z jednoho rychlého brejku vstřelil rozhodující branku utkání Patrik Slavík - 1:2. Hosté pak s vypětím sil hubené vedení ubránili.

 



Ohlasy k zápasu


SK Bohuslavice B
Dalibor Vitásek (Bohuslavice B, trenér): Po celý zápas jsme byli lepším týmem. Měli jsme herní převahu, ale zakončení bylo nulové.

SK Meteor Strahovice B
Tomáš Hanzlík (Strahovice B, vedoucí mužstva): Z naší strany utrápený výkon. Domácí byli lepším týmem. Bylo to nezasloužené, ale důležité vítězství.



Sestavy


SK Bohuslavice B
M. Maňák [-] - T. Hruška [-] (81. D. Vitásek [-] ) , V. Mička [-] , T. Král [-] , M. Benek [-] - P. Kocián [-] , T. Petřík [-] , J. Krupa [-] , P. Cigán [-] - L. Kušnír [-] , V. Janoš [-] (46. L. Halfar [-] )

SK Meteor Strahovice B
J. Halfar [-] - M. Obrusník [-] , J. Beneš [-] (56. V. Štefek [-] ) , J. Josefus [-] , F. Schenk [-] - V. Nevřala [-] , P. Šafarčík [-] , T. Němec [-] , P. Hluchník [-] - P. Kubiš [-] (78. J. Stříbný [-] ) , F. Hladík [-] (46. P. Slavík [-] )

ŽK: 23. M. Obrusník .
Hráči zápasu: T. Král - T. Němec .
Místo: tráva. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.