8:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť přejela Dobroslavice


Branky


7. M. Lasák , 17. P. Stojka , 22. O. Malý , 42. O. Zug , 52. O. Malý , 54. M. Vajda (vl.) , 59. O. Malý , 76. M. Lasák
0

Domácí družina si zřídila v sobotu v podvečer na svém hřišti střelnici. Obětním beránkem se stalo mužstvo z Dobroslavic, které může být rádo, že si nepřipsalo dvouciferný debakl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobroslavice inkasovali 4 branky

V Píšti se hrál naprosto jednoznačný zápas, který měla domácí družina pod kontrolou. Domácí šli do vedení v 7. minutě, kdy kapitán Lasák umístil svou střelu k tyči - 1:0. V 17. minutě uvolnil krásně Růžička Stojku a ten svůj samostatný nájezd zametl k tyči hostující branky - 2:0. V 22. minutě posila z A týmů Oldřich Malý obešel tři hráče hostů a míč levačkou zamířil zkušeně k tyči - 3:0. Účet prvního poločasu uzavřel po rohu hlavou Zug - 4:0.

Účet zápasu se zastavil na 8:0

Ve druhém poločase se obraz hry vůbec nezměnil. Domácí navyšovali skóre a hosté se obávali, aby nedostali potupnou desítku. V 52. minutě po přihrávce Rúžičky, volejem zametl míč do sítě Malý - 5:0. V 54. minutě zahrával Malý přímý volný kop. Míč z jeho kopačky nazvedl do své sítě hostující Vajda - 6:0. Hattrick dovršil Malý v 59. minutě, když uklidil míč do sítě po přihrávce skvělé hrajícího Rúžičky - 7:0. V 76. minutě uzavřel skóre utkání Lasák, když se po přihrávce Růžičky uvolnil na penaltě, a míč nekompromisně zavěsil do sítě - 8:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Píšť B
Petr Liška (Píšť B, brankář): Co k tomu říct. Z naší strany jednoznačný zápas. Vyhráli jsme zaslouženě.

TJ Sokol Dobroslavice
Dušan Knopp (Dobroslavice, trenér): Bylo to strašné. Zápas jsme odchodili. Domácí byli jasně lepší po všech směrech. My byli až trapní.



Sestavy


TJ Slavia Píšť B
P. Liška [-] - P. Dudek [-] , L. Pamula [-] , L. Zlotý [-] , O. Zug [-] - O. Malý [-] (60. A. Boček [-] ) , R. Ševčík [-] (30. J. Tyleček [-] ) , M. Lasák [-] , K. Moric [-] (46. M. Rataj [-] ) - P. Stojka [-] , M. Růžička [-]

TJ Sokol Dobroslavice
J. Osmančík [-] - D. Pavelek [-] , P. Tůma [-] (46. M. Vajda [-] ) , T. Krejčí [-] - J. Hajíček [-] , T. Boček [-] , T. Pučan [-] , J. Stupka [-] , D. Rathouský [-] - J. Klekner [-] , D. Tůma [-]

ŽK: 40. P. Stojka - 53. J. Stupka , 61. J. Klekner .
Hráči zápasu: L. Zlotý , M. Růžička , O. Malý .
Místo: tráva. Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.