1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice vydřely výhru v Sudicích


Branky


0

Služovice sťastně vyhrály v Sudicích, hkdyž rozhodující branku vstřelily teprve tři minuty před konecm. Sudice ukázaly, že budou na svém hřišti tvrdým oříškem pro každé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se mužstva rozešla smírně

Na začátku střetnutí měla více ze hry domácí družina ze Sudic. Jejich dvě šance zahodil Petr Kubjatko. Pak se hra srovnala a ke slovu se dostávali i hosté ze Služovic. Střela Martina Kremsera mířila těsně vedle. Vladan Ciminga ve vyložené pozici po nahrávce Kremsera netrefil dobře balón a ze šance sešlo. V 27. minutě vypálil asi z 30 metrů Vladan Ciminga překvapivou střelu, která přelobovala domácího brankáře Kryštofa - 0:1. V 35. minutě propadl míč k hostujícímu Matouškovi, jenž trefil jen ležícího domácího brankáře Kryštofa. Platilo známé nedáš dostaneš. V 37. minutě ještě dokázal zlikvidovat hlavičku domácího útočníka brankář Brzezny, ale na dorážku Petra Kubjatka už byl krátký - 1:1. Do kabin se tak odcházelo za nerozhodného stavu.

 

Ciminga rozhodl tři minuty před koncem

Ve druhém poločasu pokračovala vyrovnaná hra. Prvních asi 20 minut bylo bez šancí. V 70. minutě napálil z přímého kopu domácí Kubjatko břevno Brzezného branky.  Za hosty vypálil v 74. minutě vedle Vladan Ciminga. V 79. minutě vytáhl domácí brankář Kryštof skvělý zákrok proti střele Nowického. V 87. minutě po autu Kriebela se na hranici velkého vápna Vladan Ciminga otočil s míčem a nechytatelnou střelou k tyči umístil balón do branky - 1:2. V nastavení ještě šli sami na jednoho obránce domácích Vitásek s Ferencem, ale brankáře nedokázali překonat. Hosté si tak domů vezou šťastné vítězství. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Radim Molnár (Sudice, trenér): Výborný zápas, který se hrál nahoru dolů. Zápasu by slušela remíza. My dostali bohužel rozhodující branku až v samém závěru.

TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (Služovice, vedoucí mužstva): Těžce vydřené vítězství. Sudice potvrdily, že doma hrají výborný nátlakový fotbal.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
M. Kryštof [-] - P. Vítek [-] , L. Kartous [-] , M. Pitra [-] , A. Schwenzner [-] - T. Zips [-] , T. Kalmus [-] , T. Riemel [-] , P. Baránek [-] - P. Kubjatko [-] , D. Havranke [-]

TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - J. Míška [-] , P. Kriebel [-] , A. Ciminga [-] , J. Knura [-] - J. Matoušek [-] , M. Wójcicki [-] , A. Lasák [-] , M. Kremser [-] , M. Polhoš [-] - V. Ciminga [-]

Hráči zápasu: T. Kalmus - M. Brzezny , V. Ciminga .
Místo: tráva. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.