1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Komárov i v deseti ubojoval remízu


Branky


0

Služovice dokázaly s Komárovem jen remizovat, ač Komárov hrál po zranění Tomáše Bubíka od 65. minuty pouze o deseti.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy se prosadily pouze jednou

Komárov přijel do Služovic pouze s jedenácti hráči. Přesto podal velmi statečný a bojovný výkon. Prvních deset minut byly lepším týmem Služovice. Služovice ohrozily poprvé branku v 5. minutě, ale se střelou Jana Matouška do středu branky neměl gólman Petr Pelc žádný problém. Od zhruba 10. minuty se hra vyrovnala. Přesto se domácí v 17. minutě ujali vedení, když po chytrém pasu Jiřího Míšky mazácky přeloboval brankáře Pelce Tomasz Borecki - 1:0. V 35. minutě střelu služovického Vladana Cimingy vytlačil konečky prstů brankář Pelc na roh. Z následného rohu míč odkopávali z brankové čáry hostující hráči. Hosté srovnali v 39. minutě, když si Michal Hřivnáč narazil s Michalem Šubertem, a ten nádhernou střelou vymetl šibenici domácí branky - 1:1. Minutu před koncem poločasu přímý kop Michala Hřivnáče jen těsně minul domácí branku. Do kabin se šlo za stavu 1:1.

Komárov ubránil bod

Na začátku druhého poločasu vypadl po střele míč domácímu brankáři Banetkovi, a následnou dorážku napálil Petr Lyko vysoko nad. V 65. minutě se zranil hostující Tomáš Bubík, a Komárov musel dohrávat pouze o deseti. Od této chvíle se hosté zaměřili pouze na obranu a zuby nehty bránili nerozhodný stav. Domácí prakticky hosty nepustili za půlku. V 74. minutě vystřelil Vladan Ciminga těsně vedle. V 83. minutě napálil svou střelu Martin Kremser opět těsně vedle. O dvě minuty později po rohu skončila hlavička Martina Kostřiby na tyčce, a následnou dorážku namířil Petr Kriebel nad branku. Další šance zahodili Patrik Ferenc a David Vitásek. Zápas tak dospěl k remíze, která má větší cenu pro Komárov.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (Služovice, vedoucí týmu): 1. poločas byl z naší strany špatný. Podali jsme nejhorší výkon v sezóně. Na vyšší obrátky jsme zapnuli až v poslední desetiminutovce. Měli jsme spoustu šancí, ale neproměnili jsme je. Remíza je spravedlivá.

SK Komárov
Lukáš Kupčík (Komárov, trenér): Bod má pro nás cenu zlata. Na utkání jsme přijeli jen v 11 lidech. Do druhé půle jsme sice vstupovali s odhodláním, že chceme vyhrát. V 65. minutě se nám ale zranil hráč a my dohrávali o deseti. Ke konci měli domácí drtivou převahu. Naštěstí jsme ji dokázali odolat. Hráčům chci poděkovat za odvedený výkon.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
L. Banetka [-] - J. Knura [-] , A. Ciminga [-] , M. Polhoš [-] , J. Matoušek [-] (48. P. Kriebel [-] ) - P. Ferenc [-] , J. Míška [-] , A. Lasák [-] , J. Černý [-] - T. Borecki [-] , V. Ciminga [-] (75. M. Wójcicki [-] )

SK Komárov
P. Pelc [-] - M. Hřivnáč [-] , L. Kerlin [-] , T. Bubík [-] , O. Surový [-] - M. Zapletal [-] , M. Šubert [-] , J. Novák [-] , P. Lyko [-] - R. Tůma [-] , L. Žůrek [-]

ŽK: 25. A. Ciminga - 69. L. Žůrek .
Hráči zápasu: P. Pelc , O. Surový .
Místo: tráva. Počet diváků: 50.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.