1:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství zajistil Sudicím Havranke


Branky


0

Budišovice si chtěly po středečním debaklu napravit reputaci. Bohužel se jim to nepodařilo a Sudice si odvážejí tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrál se vyrovnaný zápas

V prvním poločase se hrála vyrovnaný zápas z obou stran. Budišovice hrozily převážně z brejků, které vychytal brankář Petr Kubjatko, který byl nucen se postavit do branky, když Sudicím chyběl brankář. Sudice se snažily hrát kombinačně a nejvíce hrozili z rohů. Za první poločas jich zahrávalo mužstvo Sudic asi patnáct. Do vedení šli domácí, když se v 30. minutě po akci z pravé strany dokázal z první prosadit Jakub Kotala - 1:0. Hosté srovnaly krok v samém závěru prvního poločasu, když se po rohu hlavou prosadil David Havranke - 1:1.

 

Havranke dovršil hattrick

Ve druhé půli se obraz hry naprosto změnil. Budišovice postupně fyzicky odpadly a hosté jasně dominovali. Bylo jen otázkou času, kdy se Sudice brankově prosadí. V 80. minutě utekl po levé straně Tomáš Riemmel, jehož centr propadl až k Davidu Havrankemu, který už věděl, kam míč usměrnit - 1:2. V 85. minutě dlouhý výkop brankáře Petra Kubjatka prodloužil hlavou na hranici šestnáctky, po chybě domácího brankáře Lumíra Vavrečky, do sítě hrdina dne David Havranke - 1:3. Sudice si připsaly do tabulky důležité tři body. Budišovice nadále bodově strádají.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Budišovice
Jaromír Zima (Budišovice, trenér): V první půli se hrál vyrovnaný zápas. Ve druhé nás soupeř zatlačil a strhl vítězství na svou stranu.

TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (Sudice, obránce): První poločas byl vyrovnaný z obou stran. Ve druhé půli odešli Budišovice fyzicky a bylo otázkou, kdy dáme góla. To se nám podařilo až v 80. minutě. Pak jsme přidali ještě jeden.



Sestavy


TJ Sokol Budišovice
L. Vavrečka [-] - F. Šrubař [-] , A. Mikovský [-] , D. Carbol [-] , I. Gelnar [-] - R. Popek [-] (78. Z. Chmel [-] ) , J. Kotala [-] , R. Kubánek [-] , M. Honěk [-] - P. Hudeček [-] , M. Polomský [-]

TJ Sokol Sudice
P. Kubjatko [-] - A. Schwenzner [-] , M. Pitra [-] (28. M. Konečný [-] ) , P. Vítek [-] , L. Kartous [-] - P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , T. Kalmus [-] (75. J. Plachtzik [-] ) , T. Zips [-] - P. Herrmann [-] , D. Havranke [-]

Hráči zápasu: P. Kubjatko , D. Havranke .
Místo: tráva. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Radek Roman - Halfar Jiří, Molnár Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.