Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hněvošice poprvé padly


Branky


0

Sudice o svém vítězství rozhodly už v první půli, když vedly 4:1. Hosté ve druhé půli pouze korigovaly skóre na 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Snový poločas Sudic

Hněvošice poprvé zaváhaly. V první půli byli lepším týmem domácí Sudice. Dařila se jim kombinace a hrozili ze standardních situacích. V 13. minutě šli domácí do vedení, když roh Pavla Hermanna přistál na hlavě Davida Havranke, a ten ho umístil do brány - 1:0. V 22. minutě potáhl míč po pravé straně David Havranke, přihrál ho pod sebe a kapitán Tomáš Kalmus míč umístil k tyči - 2:0. O dvě minuty později hněvošický Pavel Ševior střelou asi z 20 metrů k tyči rozvlnil síť domácí branky - 2:1. Domácí však nadále hosty přehrávali, a v 39. minutě se z přímého kopu prosadil Pavel Hermann, když využil zaváhání hostujícího brankáře Lukáše Hartmanna - 3:1. O dvě minuty později po dlouhé výkopu brankáře Petra Kubjatka si míč zpracoval David Havranke a přeloboval hostujícího brankáře - 4:1. 

Hněvošický finiš nestačil

Na začátku druhého poločasu ještě zahodil šanci domácí Havranke, když napálil míč pouze do noh hostujícho gólmana. Pak převzali iniciativu hosté. V 64. minutě se nešťastně zranil domácí kapitán Tomáš Kalmus. V 65. minutě vyslal Pawel Cojg za obranu Josefa Nováka a ten prostřelil domácího brankáře Kubjatka - 4:2. O minutu později ale Novák proti domácímu brankáři neuspěl. V 83. minutě našel Josef Novák Romana Ševiora, a ten snížil na rozdíl jediného gólu. Závěrečný tlak hostů už nic nepřinesl a Sudice si tak připsaly tři body.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (Sudice, obránce): V první půli jsme byli lepší. Měli jsme zápas pod kontrolou. Dařila se nám kombinace a standardky. Ve druhé půli se nešťastně zranil náš kapitán Kalmus. Hněvošice začaly více hrozit, snížili ale jen ze 4:1 na 4:3.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (Hněvošice, trenér): Zasloužená prohra. Dneska nás nepodržel brankář, který zavinil tři branky.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
P. Kubjatko [-] - P. Vítek [-] , L. Kartous [-] , M. Kryštof [-] (69. S. Slivka [-] ) , A. Schwenzner [-] - T. Kalmus [-] (64. J. Plachtzik [-] ) , P. Baránek [-] , T. Riemel [-] , T. Zips [-] - D. Havranke [-] , P. Herrmann [-]

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - M. Hanzlík [-] (46. R. Ševior [-] ) , M. Stříbný [-] , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] - M. Číp [-] (46. J. Harazim [-] ) , P. Ševior [-] , P. Stříbrný [-] , P. Cojg [-] - R. Gargoš [-] , J. Novák [-]

ŽK: 32. R. Gargoš , 75. R. Buchta .
Hráči zápasu: P. Herrmann , D. Havranke .
Místo: tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Puffler Ján - Cojg Bartosz, Konečný Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.