Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Sudicích padlo dvanáct branek


Branky


0

Píšť přijela pouze v deseti. Zápas připomínal hru kočky s myší. Domácí vedli po poločase už 6:2. Hosté sice snížili až na 6:4, ale pak fyzicky odešli a inkasovali ještě další dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo osm branek

Píšť přijela do Sudic jen s deseti muži v poli. Hra připomínala hru kočku s myší. Domácí přikovali hosty k jejich pokutovému území a obléhali jej jako středověký hrad. Do vedení šli šak přesto hosté, když chybné malé domů využil René Holuscha - 0:1. Domácí srovnali po rohovém kopu Michalem Kryštofem - 1:1. Do vedení šli domácí po krásné akci na jejimž konci stál Tomáš Riemel - 2:1. Třetí domácí gól vsítil kanonýr David Havranke - 3:1. V 36. minutě se prosadil po centru hlavou Lukáš Kartous - 4:1. Hosté snížili v 40. minutě, když chyby domácí obrany zužitkoval Jakub Koláček - 4:2. Do poločasu vstřelili domácí ještě dvě branky. Obě byly takřka identické, když se po rohu nejdříve trefil hlavou Tomáš Riemel - 5:2. O dvě minuty později tentokrát nohou David Havranke - 6:2.

 

Druhý poločas byl pouhou formalitou

Ve druhé půli tempo hry opadlo. Hosté toho využili ke snížení skóre. Nejdříve poslal Zdeněk Novák v 47. minutě odtažený míč přímo z voleje do sítě - 6:3. V 51. minutě rozehráli hosté přímý kop podél domácí zdi a Jakub Koláček poslal míč podél brankáře do sítě - 6:4. Pak se už hosté k ničemu nedostali a domácí vsítili ještě dvě branky. V 74. minutě se prosadil z rohu Pavel Baránek - 7:4. V 88. minutě se nechytatelně k tyči trefil Tomáš Zips. Píšť se po této prohře propadla už na poslední místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sudice
Lukáš Kartous (Sudice, obránce): Kluci z Píště přijeli jen o deseti. Celý zápas to byla hra na jednu branku. Góly jsme dostali po našich chybách.

TJ Slavia Píšť B
Petr Liška (Píšť B, brankář): Přijeli jsme jen v deseti se čtyřmi dorostenci v sestavě. Domácí nás přehrávali. Čtyři góly dali z rohu, protože měli výškovou převahu.



Sestavy


TJ Sokol Sudice
P. Kubjatko [-] - M. Kryštof [-] , P. Vítek [-] , M. Pitra [-] , L. Kartous [-] - T. Zips [-] , R. Molnár [-] (46. P. Baránek [-] ) , T. Riemel [-] , A. Schwenzner [-] (83. M. Zeman [-] ) - P. Herrmann [-] (46. L. Hlaváč [-] ) , D. Havranke [-] (79. J. Plachtzik [-] )

TJ Slavia Píšť B
P. Liška [-] - T. Janeček [-] , P. Dudek [-] , L. Zlotý [-] , R. Holuscha [-] - J. Koláček [-] , P. Ballarin [-] , J. Tyleček [-] , F. Martínek [-] - Z. Novák [-]

ŽK: 56. P. Dudek .
Hráči zápasu: J. Koláček .
Místo: tráva. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Pinček Milan - Hartmann Jiří, Konečný Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.