2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dosud vedoucí Hněvošice nestačily na Závadu


Branky


0

Kvalitní podivanou nabídl zápas domácí Závady s Hněvošicemi. Domácí se v první půli ujali vedení 2:0. Hosté ve druhé půli už jen korigovali a přišli o první místo v tabulce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závada se urvala o dvě branky

V Závadě se hrál výborný fotbal. Hosté sice byli fotbalovější, ale domácí fotbalisté tento nedostatek doháněli obrovskou bojovností a nasazením. Domácí se ujali vedení už v 5. minutě, když se zmocnil míče Lukáš Staňo. Hostující obrana se před nim otevřela a on střelu z dvaceti metrů zamířil přímo k tyči - 1:0. V 9. minutě sólo Daniela Štefka vyrazil gólman Lukáš Hartmann na roh. V 15. minutě přišli ke slovu hosté, když po přihrávce Romana Gargoše Pawla Cojga vychytal brankář Petr Krajíček. O pět minut později po identické akci zamířil Cojg těsně vedle pravé tyčky. V 31. minutě opět domácí Štefek neuspěl před brankářem Hartmannem. V 33. minutě našel dlouhý aut Radka Buchty Gargoše, který přeloboval brankáře i s brankou. O dvě minuty později vyrazil střelu Romana Ševiora nad bránu brankář Krajíček. V 37. minutě sklepl Štefek míč na Martina Janíka a ten napálil míč k tyči hostující svatyně - 2:0. V 41. minutě zahodil ještě šanci Daniel Gryz, když ho vychytal hostující brankář Hartmann.

Hosté jen snížili

Ve druhé půli se hosté snažili ještě s výsledkem něco udělat. Domácí hrozili jen z brejků, které špatně vyřešili Janík se Štefkem. V 62. minutě nebezpečně vypálil Patrik Stříbný. V 70. minutě našel Stříbný za obranou Romana Ševiora, který samostatný nájezd bezpečně proměnil - 2:1. V 82. minutě nedokázali využít hosté šanci na srovnání skóre, když domácí brankář Krajíček ve skrumáži dokázal postupně vychytat Pavla Ševiora, Romana Gargoše a Josefa Nováka. Domácí už výhru ubránili, čímž přišly Hněvošice o vedoucí postavení v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Závada
Aleš Očko (Závada, vedoucí mužstva): Hrál se nádherný fotbal plný bojovnosti. Hosté byli fotbalovější a měli více ze hry. My jsme však byli bojovnější a zaslouženě vyhráli.

TJ Sokol Hněvošice
David Křempek (Hněvošice, trenér): Neumíme hrát na menším hřišti. Než jsme si pořádně zvykli, dostali jsme dvě branky. Ve druhé půli jsme otevřeli hru a hnali se do útoku. Domácí hrozili z brejků. My sice snížili, ale na víc jsme se nezmohli. Domácí vyhráli zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Závada
P. Krajíček [-] - J. Sniehotta [-] (83. J. Cigán [-] ) , M. Krupa [-] , R. Vitásek [-] , J. Náwrath [-] - D. Gryz [-] , V. Chříbek [-] , A. Dihel [-] , D. Štefek [-] - M. Janík [-] , L. Staňo [-]

TJ Sokol Hněvošice
L. Hartmann [-] - R. Ševior [-] , M. Hanzlík [-] (76. P. Ciminga [-] ) , R. Buchta [-] , R. Buchta [-] - P. Cojg [-] (22. Z. Vrána [-] ) , P. Stříbrný [-] , P. Ševior [-] , M. Číp [-] - R. Gargoš [-] (76. M. Kotzián [-] ) , J. Novák [-]

ŽK: 56. J. Sniehotta , 81. R. Vitásek - 79. R. Buchta .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Puffler Ján - Tomaka David, Cojg Bartosz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.