1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hattrick kapitána Švece rozhodl


Branky


83. P. Komárek - 18. R. Švec , 24. R. Švec , 54. R. Švec
0

V poměrně líbivém zápasu rozhodl o vítězszví hostů střelecky disponovaný kapitán Rostislav Švec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lazce šly do dvoubrankového vedení

V prvním poločase se hrál otevřený fotbal, ke kterému přispěly oba týmy rovnoměrným způsobem. Střelecky se však dokázaly prosadit pouze Suché Lazce. V 18. minutě se dostal k vypíchnutému balónu Vladimír Kožušník, jenž nahrál Vojtěchovi Šlesingerovi, který prostrčil míč na Rostislava Švece a ten propálil domácího brankáře – 0:1. O deset minut později zaplul přímý kop Rostislava Švece za záda domácího brankáře – 0:2. Z domácí zazdili své šance David Mrva, Pavel Hlawenka a Michael Gargoš.

Kapitán Švec dovršil hattrick

I ve druhé půli pokračovala hra nahoru dolů. V 54. minutě odcentroval hostující Miroslav Stárek a míč do protipohybu brankáře zasunul do sítě Rostislav Švec, který tím završil hattrick – 0:3. Domácí se zmohli už jen na korekci skóre. V 85. minutě vypadl po rohu míč hostujícímu brankáři z rukou a Patrik Komárek ho dorazil do brány – 1:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kobeřice B
David Václavík (Kobeřice B, trenér): Prvních patnáct minut jsme tlačili. Hosté však hráli více zkušeně a uměli si to lépe dát. Dali nám tři branky a my se zmohli jen na snížení v závěru zápasu.

TJ Suché Lazce
Martin Procházka (Suché Lazce, trenér): Konečně jsme po dvou nezdarech naplno bodovali. Dá se říct i zaslouženě. Hra musela bavit i domácí diváky. Hrálo se navíc na kvalitním terénu, takže se mohlo i dobře kombinovat.



Sestavy


TJ Sokol Kobeřice B
J. Stříbný [-] (77. D. Stoklasa [-] ) - J. Zbořil [-] , M. Vidlák [-] , D. Petroš [-] , L. Jašek [-] (67. P. Ullrich [-] ) - T. Mrovec [-] , P. Komárek [-] , D. Boček [-] (79. L. Rycka [-] ) , D. Mrva [-] (67. D. Lasák [-] ) - P. Hlawenka [-] , M. Gargoš [-]

TJ Suché Lazce
R. Matrosz [-] - D. Laub [-] , J. Laub [-] , S. Stuchlík [-] , M. Havelka [-] - V. Šlesinger [-] (52. M. Adamčík [-] ) , F. Balda [-] , D. Kostka [-] , V. Kožušník [-] (67. M. Mikšík [-] ) , L. Lenc [-] (17. M. Stárek [-] ) - R. Švec [-] (78. R. Novák [-] )

Hráči zápasu: J. Laub , R. Švec .
Místo: tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Václavík Josef - Pinček Milan, Hrubý Heinz..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.