Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deja vu v Jakartovicích


0

Oba soupěři se střetli v posledním zápase loňské sezóny, který skončil vítězstvím Litultovic v poměru 4:1. Dnes se odehrálo první kolo, a zápas stejných soupeřů skončil totožným výsledkem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O zápase rozhodla plodná desetiminutovka

Litultovice v souboji s Jakartovicemi potvrdily roli favorita. Hned od začátku byly Litultovice lepším soupeřem. Do vedení šly už v 3. minutě, kdy se po chybě domácí obrany prosadil Ondřej Haas - 0:1. O tři minuty později po přihrávce Urbana srovnal skóre zápasu Postřimovský - 1:1. To byl z domácí strany vše. Do konce poločasu hosté utekli narozdíl tří branek. V 22. minutě se trefil Cihlář - 1:2. O pět minut později zvyšoval na dvoubrankový rozdíl opět Cihlář - 1:3. A plodnou desetiminutovku hostů zakončil  Doležel - 1:4. 

Litultovice si zkušeně pohlídaly výhru

Druhý poločas odehráli domácí v jiném rozestavení. Díky tomu, že Litultovice ubraly na tempu se hra vyrovnala a další branky nepadly, i když hosty několikrát vychytal Kareš v bráně.

 



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Karel Balcar (vedoucí týmu Jakartovice): Výsledek je zasloužený, domácí hráči - hlavně ti zkušenější k zápasu nepřistoupili tak, jak by asi měli. Ale to je jejich svědomí, a jejich vystoupení vyhodnotí sami diváci a fanoušci. Snad se to k dobrému obrátí, není třeba nad týmem lámat hůl. Je co napravovat,, jsme zatím jen na začátku.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér Litultovice): Utkání bylo po půl hodině rozhodnuté. Ve druhém poločase se nám již bohužel nepodařilo vstřelit branku, kdyby se to podařilo, soupeř, který se snažil stav zvrátit, by se položil a utkání by skončilo daleko větším rozdílem. Šancí jsme měli i ve druhé půli nepočítaně, domácí podržel brankář. Nutno ocenit disciplínu všech hráčů, kteří přesně dodržovali dané pokyny a díky tomu rozhodli utkání během pár minut.



Sestavy


FK Jakartovice
A. Kareš [-] - M. Janech [-] , M. Poštulka [-] , O. Šimon [-] (60. D. Filip [-] ) - J. Pekárek [-] (46. K. Török [-] ) , K. Postřimovský [-] , D. Stanke [-] (46. A. Kreisl [-] ) , L. Martinka [-] (86. M. Sváček [-] ) , T. Kukol [-] - R. Urban [-] , M. Gračanin [-] (60. R. Holub [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - O. Minarčík [-] , O. Doležel [-] , M. Borč [-] , L. Haas [-] - O. Haas [-] , A. Vaculík [-] (46. J. Raschka [-] ) , M. Korbel [-] (88. K. Raida [-] ) , M. Procházka [-] - M. Drápal [-] (58. V. Drápal [-] ) , R. Cihlář [-] (86. S. Konečný [-] )

ŽK: 40. R. Urban - 44. M. Korbel , 66. M. Borč , 90. K. Janetzký .
Hráči zápasu: A. Kareš - O. Haas .
Místo: tráva. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.