Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vřesina zvítězila v brankové přestřelce


Branky


0

V utkání, kde vládly emoce, vyhrála Vřesina. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu padlo 7 branek

Nezávislý divák si přišel na vskutku na své. Mužem zápasu byl autor čtyř branek vřesinský Petr Boček. Svůj koncert zahájil už v 10. minutě, kdy využil nedůrazného odkopu Wiwegera Vojtěch Kocián, jenž vysunul do uličky Bočka, a ten skóroval - 1:0. V 16. minutě neuznal rozhodčí Hradci gól pro offside a na hřišti začaly vládnout emoce. Vyrovnání se Hradec dočkal o tři minuty později, kdy se po rohu Petříka prosadil Krejsa - 1:1. V 25. minutě se po rohu ve skrumáži nejlépe orientoval Boček a opět sthl vedení na stranu domácích - 2:1. Hosté odpověděli takřka okamžitě se po akci dvojice Wiweger Krejsa, prosadil prvně jmenovaný - 2:2. V 39. minutě podběhl dlouhý aut hostující brankář Válek, a Boček uklidil míč do sítě - 3:2.   Hradec opět odpověděl hned, kdy nadvakrát napálil míč pod břevno Petřík - 3:3. Minutu před koncem poločasu odkopl hostující gólman Válek míč přímo k Bočkovi, který ze 40 metrů přeloboval brankáře Válka stojícího asi 11 metrů od branky - 4:3.  

Vřesina pojistila výhru

 Ve druhé půli se snažil hrát Hradec vabank. Domácí to využívali k rychlým brejkům. Jeden takový brejk využil v 70. minutě Boháč, který krásně přeloboval hostujícího brankáře - 5:3. Hradec to nezabalil, ale k vážnějšímu ohrožení domácí branky se nedostal a zápas dospěl k výhře Vřesiny.

 

foto: https://www.facebook.com/ondys.photo

 



Ohlasy k zápasu


TJ Vřesina
Miloš Chvěja (vedoucí mužstva Vřesina): Nezávislý divák si přišel na své. Padlo hodně branek. Soupeř neustále dotahoval náš náskok. My jsme však vyhráli zaslouženě.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér Hradec n. M.): Velmi emotivně vyhrocené utkání. Bylo v něm plno soubojů, chyb, zbytečných řečí a žlutých karet. My neustále dotahovali náskok domácích . Ve druhé půli jsme zkusili hrát vabank, ale dostali jsme pátý gól, který rozhodl o osudu střetnutí.



Sestavy


TJ Vřesina
J. Lampart [-] - V. Čech [-] , M. Gajda [-] , O. Kocián [-] , R. Koval [-] - K. Hofrichter [-] , V. Kocian [-] , M. Boháč [-] , F. Rončka [-] (90. M. Škroch [-] ) - P. Boček [-] , J. Lampart [-] (46. J. Pagáč [-] )

TJ Hradec n/M
M. Válek [-] - T. Krejsa [-] , D. Škvára [-] (79. R. Dušek [-] ) , R. Kubánek [-] , T. Moc [-] (83. M. Fischer [-] ) - R. Podolínský [-] (46. M. Rampáček [-] ) , R. Holuša [-] , L. Scholtz [-] (68. F. Raab [-] ) , L. Petřík [-] - D. Žurek [-] , D. Wiweger [-]

ŽK: 14. K. Hofrichter , 27. V. Čech , 60. P. Koval - 25. R. Podolínský , 27. D. Wiweger , 51. L. Petřík , 81. D. Žurek .
Hráči zápasu: P. Boček - D. Škvára .
Místo: tráva. Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.