Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 16:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelku zvládly líp Jakartovice


Branky


26. V. Zedník , 28. V. Hubálek , 71. L. Baďura - 29. J. Hlaváč , 55. M. Gaži , 78. M. Gaži , 82. M. Gaži , 90. R. Urban
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin s hubeným vedením

V první dvacetiminutovce si hosté vypracovali několik šancí. S jejich proměňování však byli značně na štíru. Proto přišel zákonitý trest v podobě dvou branek. V 26. minutě po rychlém protiútoku z pravé strany se podařilo domácí družině protivníka přečíslit, a Zedník už neměl těžkou práci míč uklidit do prázdné branky - 1:0. O dvě minuty později po centru z pravé strany trkl svou hlavičku Hubálek nekompromisně k pravé tyči Karešovi branky - 2:0. Jakartovice v 29. minutě snížily, když se po centru Urbana prosadil Hlaváč - 2:1. Hosté nadále pokračovali v tlaku, ale vyrovnání se nedočkali. Svou velkou šanci neproměnil v závěru poločasu Postřimovský a tak domácí šli do kabin s hubeným vedením.

Tříbrankový Gaži otočil skóre na stranu Jakartovic

Druhý poločas byl ve znamení velkého tlaku hostí. V 55. minutě po dalším parádním centru Urbana vyrovnal Gaži a zahájil tak svou krasojízdu - 2:2. Domácí se však nevzdávali a v 71. minutě po samostatné akci Vavřinčíka strhl vedení na jejich stranu Baďura - 3:2. Dlouho se však z něj neradovali. V 78. minutě srovnal skóre střelecky disponovaný Gaži - 3:3. O dvě minuty později dovršil Gaži svůj hattrick - 3:4. Domácí mohli v poslední minutě vyrovnat, ale jakartovická obrana se štěstím pohromu odvrátila a v poslední minutě přidal pojistku dobře hrající Radek Urban - 3:5.

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (asistent trenéra Chlebičov B): Po euforii, kdy se nám podařilo vstřelit dva góly, jsme přestali hrát. Hned na to jsme dostali branku. Přesto se nám poločas podařil doklepat s jednobrankovým náskokem. Ve druhé půli nás soupeř jasně přehrával a podařilo se mu obrátit skóre zápasu.

FK Jakartovice
Karel Balcar (vedoucí mužstva Jakartovice): Důležité body jsou doma, ale dojem ze zápasu je rozpačitý. Chyb v obraně je stále mnoho a to by se s kvalitnějším soupeřem mohlo hrubě nevyplatit.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - D. Kurka [-] , T. Starý [-] , J. Vavřinčík [-] (84. J. Vilášek [-] ) , D. Hollesch [-] - J. Hollesch [-] , J. Otlík [-] (66. M. Tihelka [-] ) , V. Zedník [-] , M. Konig [-] (76. J. Sedláček [-] ) - V. Hubálek [-] , L. Baďura [-]

FK Jakartovice
A. Kareš [-] - M. Janech [-] , L. Martinka [-] (46. O. Šimon [-] ) , M. Poštulka [-] , T. Kukol [-] - A. Kreisl [-] , R. Urban [-] , K. Postřimovský [-] (80. M. Gračanin [-] ) , J. Hlaváč [-] , D. Stanke [-] (77. K. Török [-] ) - M. Gaži [-]

ŽK: 20. T. Kukol , 69. J. Hlaváč , 76. O. Šimon , 82. M. Gaži .
Hráči zápasu: V. Zedník - M. Gaži .
Místo: tráva, UT. Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.