0:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice si odvážejí cenné tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodním domácím tlaku se prosadily Hoštice

V prvních třiceti minutách si domácí ekipa vytvořila převahu, která však byla naprosto jalová.  Největší šanci si vypracoval Jamnický, který z metru napálil míč do gólmana Slíže. Po třiceti minutách začaly Hoštice nabírat na tempu a začaly postupně vystrkovat drápky. V 39. minutě se ujal hostující tým vedení, když centr Chřibka umístil skluzem do sítě domácí branky Bia - 0:1. 

Hoštice si pojistily vedení

Vstup do druhého poločasu měli lepší hosté z Malých Hoštic. V 48. minutě vysunul do české uličky Chřibek Staníčka, a ten mazácky zavěsil - 0:2. Pak Stěbořice přidaly na tempu a začaly hosty tlačit. Největší šanci spálil Jamnický, jehož hlavička skončila na břevnu hostující svatyně. Hosté nadále hrozili z rychlých brejků. V poslední desetiminutovce začli domácí hrát vabank. Stáhli hru na tři obránce. Vše však bez gólového efektu. V 90. minutě pojistil výhru hostů po přímém kopu Klingera Šafarčík - 0:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér Stěbořice): V úvodních třiceti minutách jsme dostali hosty pod tlak, který však byl naprosto bez efektu. Pak naši hráči zbytečně znervózněli a soupeř toho využil ke vstřelení vedoucí branky. Ve druhé půli jsme hned z kraje inkasoval,i a hráli naprosto strašidelně. Ke konci jsme se pokusili hrát vabank. Bohužel jsme dostali ještě třetí branku.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér Malé Hoštice): Ze začátku nás soupeř trošku zatlačil. Pak jsme se však dostali do tempa a ujali se vedení. V nástupu do druhé půle navýšil náš náskok Staníček. Stěbořice pak přidaly na tempu, ale nedokázaly se prosadit. My pak své vítězství pojistili v samém závěru.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - O. Šumbera [-] (88. P. Fiedler [-] ) , M. Fiedler [-] (77. M. Hrčka [-] ) , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] (54. J. Fiedler [-] ) - K. Havlásek [-] , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] , M. Otipka [-] - D. Burda [-] (77. L. Burda [-] ) , T. Dietrich [-]

TJ Slavia Malé Hoštice
M. Slíž [-] - D. Kurzica [-] , P. Mlýnek [-] , V. Kopťák [-] (46. D. Kašný [-] ) , M. Kara [-] - M. Unruh [-] (46. P. Benek [-] ) , M. Staníček [-] , J. Bia [-] (77. M. Kokošek [-] ) , E. Klinger [-] - J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-]

ŽK: 87. M. Paleta - 74. D. Kurzica .
Hráči zápasu: T. Dietrich - D. Kurzica .
Místo: tráva. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.