Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia Opava rozdrtila Malé Hoštice


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po úvodních šancích Hoštic, přišel tvrdý direkt Opavy

Dosud vedoucí Malé Hoštice přijely na půdu Slavie Opava, které vstup do sezóny vůbec nevyšel. Ani vstup do zápasu ji nevyšel. Kdyby prohrávala po 10. minutách 3:0, nikdo by se nedivil. V 2. minutě hoštický Blaga střílel na branku, a jeho střelu vytlačil domácí obránce těsně na roh. V 6. minutě Benek sám před brankou těsně přestřelil. V 10. minutě opět Benek asi z 11 metrů opět přestřelil. Pak přišel pro hosty šok. V 17. minutě si zpracoval míč Mařádek, a křižnou střelou rozvlnil síť hostující branky – 1:0. O šest minut později nahrával před bránu Džemla, a hostující obránce si míč nešťastně srazil do vlastní sítě – 2:0. Branka však byla připsána Džemlovi. Do konce první půle ještě zahodil samostatný nájezd domácí záložník Vaněk.

Opava přidala další dvě branky

Ve druhém poločase se hosté pokusili s výsledkem něco udělat. Jejich snahu však definitivně zmařil třetí gól v jejich síti. V 52. minutě z přímého kopu z rohu šestnáctky vymetl vinkl Frank – 3:0. Navíc o šest minut později po narážečce s Džemlou přidal čtvrtou branku Škrobánek – 4:0. Pak už se zápas více méně dohrával. Hosté se sice snažili tlačit, ale jejich snaha byla marná. Jejich největší šanci zahodil Kokošek, jehož střelu domácí obrana vytlačila na roh. Za domácí zahodili ještě šance Kovalski, Mařádek a Horáček.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Jakub Vaněk (Slavia Opava, záložník): Zpočátku jsme přežili velké šance hostů. Pak už jsme byli lepší a utkání mohlo skončit i vyšším brankovým rozdílem. Hoštice v závěru otevřely hru a my podnikali výpady do otevřené obrany.

TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (Malé Hoštice, trenér): My jsme v prvním poločase do 10. minuty zahodili tři šance. Pak jsme dostali dva góly a bylo prakticky po zápase. Ve druhém poločase jsme se snažili o zvrat. My jsme hráli a oni hrozili z brejků.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - R. Jedlička [-] , P. Kavan [-] , R. Hoza [-] - L. Mařádek [-] (87. M. Uvíra [-] ) , R. Škrobánek [-] (76. D. Kowalski [-] ) , V. Henčl [-] , J. Vaněk [-] - J. Herrmann [-] , A. Džemla [-] (63. D. Horáček [-] ) , J. Frank [-] (67. L. Šustak [-] )

TJ Slavia Malé Hoštice
J. Greipel [-] - D. Kurzica [-] , P. Mlýnek [-] , E. Klinger [-] , M. Kara [-] (46. J. Grygarčík [-] ) - M. Thiemel [-] , R. Blaga [-] (78. M. Kokošek [-] ) , J. Chřibek [-] , M. Staníček [-] - O. Šafarčík [-] , P. Benek [-] (63. J. Bia [-] )

ŽK: 42. J. Frank , 56. A. Džemla - 51. M. Staníček , 75. J. Bia , 87. D. Kurzica .
Hráči zápasu: L. Mařádek .
Místo: tráva. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.