Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šťastné vítězství Stěbořic


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy zahodily spoustu šancí

V sobotním podvečeru se v Jakartovicích hrál vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro hostující družinu ze Stěbořic. Fotbal musel diváky bavit, protože se hrálo nahoru dolů. Už v 5. minutě zaváhal při samostatném nájezdu hostující Jamnický. V 13. minutě se však hosté už radovali z vedoucí branky. Domácí zahráli špatný offside systém, míč se dostal k samotnému Jamnickému, a ten svůj nájezd zakončil s přehledem – 0:1. Domácí srovnali skóre v 16. minutě, když křižný centr propadl k Urbanovi, který si už věděl rady – 1:1. Pak se hra přelévala z jedné strany na druhou. Hosté zahodili dva samostatné nájezdy. Za domácí nastřelil tyč Hlaváč a Urban. Postřimovský zase trefil brankáře. V 45. minutě zahrával přímý kop hostující Dietrich, jehož míč přizvedl do domácí sítě jeden z domácích obránců – 1:2.

Fiedler šťastně rozhodl

Ve druhé půli se hra opět přelévala z jedné strany na druhou. Tolik šancí, jako v prvním poločase, už nebylo. Hra se spíš přelévala mezi šestnáctkami obou týmů. Stěbořice mohl uklidnit Otipka, ale samostatný nájezd nevyužil. Pak domácí hosty přitlačili a odměnou jim bylo srovnání skóre, které zařídil v 77. minutě Hlaváč, jenž si obehrál dva hostující hráče a krásnou střelou do šibenice vymetl všechny pavučiny hostující branky – 2:2. Když už spěl zápas k remíze, tak v 90. minutě vyrazil domácí brankář Kareš přímý kop hostů před sebe. Domácí obrana odražený míč neuklidila do bezpečí a Martin Fiedler zametl míč do branky – 2:3.



Ohlasy k zápasu


FK Jakartovice
Josef Martinka (trenér Jakartovice): Vyrovnaný zápas. Oni měli 3 tutovky, my jsme nastřelili 3 tyčky a 1 břevno. V zakončení jsme však byli nedůrazní. Vyhrál šťastnější tým.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér Stěbořice): Byli jsme šťastnější. Domácí nastřelili 3 břevna. My jsme neproměnili asi 6 tutovek. V poslední minutě jsme vydřeli vítězství. Asi jsme mu šli důrazněji naproti.



Sestavy


FK Jakartovice
A. Kareš [-] - M. Janech [-] , M. Poštulka [-] , T. Kukol [-] - D. Stanke [-] , J. Hlaváč [-] , K. Postřimovský [-] , R. Urban [-] , D. Filip [-] - M. Sváček [-] , M. Gaži [-]

TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - K. Havlásek [-] , O. Šumbera [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] - M. Otipka [-] , D. Burda [-] , M. Hrčka [-] , M. Jamnický [-] - T. Dietrich [-]

ŽK: 55. M. Gaži , 70. M. Janech , 90. K. Török .
Hráči zápasu: A. Kareš - M. Jamnický .
Místo: tráva. Počet diváků: 55.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.