0:4
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 15:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litultovice pokračují v krasojízdě


Branky


7. R. Cihlář , 16. L. Haas , 19. J. Tengler , 28. O. Haas
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Litultovice rozhodly za třicet minut

Litultovice vtrhly do zápasu jako uragán Erika. Prakticky do půlhodiny bylo rozhodnuto o výsledku zápasu. Domácí Bělá se nezmohla prakticky na žádný odpor. Už v 7. minutě otevřel skóre nejlepší střelec okresního přeboru Cihlář – 0:1. V 16. minutě se prosadil Lukáš Haas, a hosté vedli už dvoubrankovým rozdílem – 0:2. O tři minuty později navyšoval vedení hostů Tengler – 0:3. Plodnou třicetiminutovku hostů zakončil čtvrtou brankou v domácí síti Ondřej Haas – 0:4. 

Litultovice si vedení zkušeně pohlídaly

Ve druhé půli Litultovice prostřídaly s ohledem, na středeční pohárový s Vávrovicemi. Druhá půle se tak dohrávala už víceméně z povinnosti. Domácí se na nic nezmohli, a hosté si zkušeně hlídali svůj náskok. Od větší prohry navíc domácí zachránil brankář Cáb.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Břetislav Ballarin (trenér Bělá): Na hřišti jsme vůbec nebyli. Žádně šance jsme si nevytvořili. Blahopřeji soupeři ke skvělému výkonu a zaslouženému vítězství. Z našeho týmu lze vyzdvihnout jen brankáře Cába, který nás uchránil ještě od většího debaklu.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (trenér Litultovice): Utkání bylo po půl hodině rozhodnuté. Ve druhém poločase jsme chtěli pošetřit síly na středeční semifinále poháru a po prostřídání hráčů už jsme nedokázali vstřelit branku, přestože vyložených šancí k tomu bylo opět velice mnoho. S výsledkem jsem spokojen, zvláště když se nám podařilo zpět do základu úspěšně začlenit dva dlouhodobě absentující hráče.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
K. Cáb [-] - M. Mikšaník [-] (64. J. Richter [-] ) , P. Matura [-] , M. Papšík [-] , H. Gvoždík [-] - P. Kolár [-] , J. Ohřál [-] (76. M. Michalík [-] ) , J. Demko [-] , D. Richter [-] - L. Plaček [-] (82. R. Václavek [-] ) , D. David [-] (46. P. Vybrančík [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - M. Korbel [-] , L. Haas [-] , O. Doležel [-] (68. S. Konečný [-] ) , O. Minarčík [-] - M. Bělaška [-] (76. M. Procházka [-] ) , M. Borč [-] (46. M. Šeuer [-] ) , O. Haas [-] (46. J. Raschka [-] ) , J. Tengler [-] (73. A. Balek [-] ) - P. Fiala [-] , R. Cihlář [-]

ŽK: 42. D. Richter , 48. M. Papšík - 51. M. Korbel .
Hráči zápasu: K. Cáb - O. Haas .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.