5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov naděloval


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli tři střely = tři góly

Celý zápas měla převahu domácí družina a zaslouženě si připsala tři body do tabulky. Kobeřice přijely ve slepené sestavě. Domácí šli do vedení již v 5. minutě, kdy střela Pražáka asi z 20 metrů propadla pod tělem hostujícího brankáře až do brány – 1:0. Ještě za stavu 1:0 neproměnil svůj brejk hostující Vidlák. V 20. minutě po centru Velikého zavěsil nekompromisně do branky Pražák – 2:0. I svou třetí šanci přetavil Budišov v gól. V 41. minutě se Pizur zmocnil míče na polovině hřiště, a samostatný nájezd zakončil podél vybíhajícího brankáře – 3:0.  

Bůra dokončil Pizur

Druhý poločas se nesl v podobném duchu, jako poločas první. V 60. minutě se protáhl Pizur po pravé straně, a přihrával pod sebe na Aleše Leváka, před kterým už zívala jen prázdná branky – 4:0. V 68. minutě zakončil střelecký koncert Budišova střelecký agilní Pizur, jenž využil chyby hostující obrany – 5:0. V dalším průběhu hry zahodil Budišov ještě dvě šance. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (Budišov nad Budišovkou, vedoucí mužstva): Byli jsme jasně lepší a zaslouženě jsme vyhráli.

TJ Sokol Kobeřice B
Petr Kubný (Kobeřice, vedoucí týmu): Domácí vyhráli zcela zaslouženě. Nám nepřijelo osm hráčů základní sestavy a lepili jsme to za pochodu. Nastoupili jsme s velkým respektem, a dostali jsme v první půli tři góly. Ve druhé jsme se sice zlepšili, ale Budišov vstřelil další dvě branky.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - M. Marek [-] , L. Marek [-] (87. P. Metelka [-] ) , T. Skácel [-] , I. Hasala [-] - E. Levák [-] , J. Vondrouš [-] , J. Kuric [-] , P. Pizur [-] (81. Z. Ondrušík [-] ) , M. Pražák [-] (70. F. Pražák [-] ) - O. Veliký [-] (54. A. Levák [-] )

TJ Sokol Kobeřice B
M. Švancar [-] - P. Hlawenka [-] , J. Bečica [-] , M. Vidlák [-] , J. Zbořil [-] - J. Návrat [-] (76. D. Lasák [-] ) , R. Hahn [-] (72. L. Rycka [-] ) , M. Chudík [-] , L. Jašek [-] , D. Lasák [-] - A. Lasák [-]

ŽK: 40. M. Pražák - 67. J. Návrat .
Hráči zápasu: M. Pražák , P. Pizur .
Místo: tráva. Počet diváků: 85.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.