Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 15:00

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec stoprocentně využíval své šance


Branky


0

Hradec se už potřeboval chytit. Odnesla to zatím tápající Slavia Opava. Hradec měl takřka stoprocentní úspěšnost v zakončování svých šancí. Opava naopak v koncovce selhala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hradec udeřil ze standardek

Nedělní zápas mezi Hradcem nad Moravicí a Slavii Opava vyzněl výsledkově jasně pro Hradec. Na hřišti to však tak jasně nevypadalo. Prvních třicet minut se obě mužstva oťukávala a hra se odehrávala mezi oběma šestnáctkami. Z mizérie vyčnívala jen hlavička Henčla, která těsně minula domácí svatyni. V 32. minutě se Hradec ujal vedení, když roh Scholtze trkla hlavou do sítě posila ze Skřipova Radek Kubánek – 1:0. O šest minut později zahrával Žurek přímý kop až z půlky hřiště. Míč prošel až Ignácovi, který přeloboval brankáře Lorenze – 2:0. Do konce poločasu zahodili hosté jednu šanci, to když opět Henčl zamířil svou hlavičku těsně vedle.      

Krejsa dokonal dílo zkázy

Ve druhé půli se hra stále odehrávala mezi oběma vápny. Hradec však dokázal každou svou šanci přetavit v branku. V 59. minutě ztratili hosté míč uprostřed hřiště. Balón se po ose Scholtz a Holuša dostal k volnému Krejsovi, který míč zametl hlavou do branky – 3:0. V 72. minutě po centru Scholtze upravoval halfvolejem Krejsa už na hrozivých 4:0. Zmar Opavy demonstroval Kratochvíl, jenž asi ze dvou metrů nastřelil v prázdné brance stojícího Raaba. Čestného úspěchu se hosté dočkali až v 83. minutě, když se po rohu Kavana prosadil hlavou Mařádek – 4:1. Domácí si tak připsali tři důležité body, které by je měly postupně vystřelit v tabulce směrem vzhůru.        



Ohlasy k zápasu


TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér, Hradec nad Moravicí): Do 25. minuty se oba týmy oťukávaly uprostřed hřiště. My jsme pak dali do poločasu dvě branky. Ve druhé půli jsme přidali ještě další dvě. Hosté snížili až deset minut před koncem. Pro nás to je důležité vítězství, které nám snad pomůže odrazit se ode dna.

FK Slavia Opava
Jakub Vaněk (Slavia Opava, záložník): Třicet minut jsme byli lepším týmem. Nedali jsme dvě šance. Domácí pak využili dvě standardky. Ve druhé půli byl zápas vyrovnaný. Hradec dával branky a my jsme dostali tvrdou lekci z produktivity.



Sestavy


TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - D. Škvára [-] , F. Raab [-] , K. Ignác [-] (85. M. Fischer [-] ) - D. Wiweger [-] , R. Holuša [-] , R. Kubánek [-] , L. Scholtz [-] (73. M. Groda [-] ) , T. Krejsa [-] - D. Žurek [-] , R. Podolínský [-] (66. R. Dušek [-] )

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] (77. P. Lhotský [-] ) - R. Jedlička [-] , P. Kavan [-] , V. Henčl [-] , L. Šustak [-] (77. M. Vaněk [-] ) - J. Vaněk [-] , I. Kratochvíl [-] , J. Herrmann [-] , R. Škrobánek [-] (14. T. Matějek [-] ) , L. Mařádek [-] - J. Frank [-]

ŽK: 73. P. Kavan .
Hráči zápasu: T. Krejsa , K. Ignác .
Místo: tráva.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.