0:3
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Během deseti minut bylo po zápase


Branky


4. R. Švec , 7. O. Vlha , 10. R. Švec
0

Po rozpačitém úvodu se nováček ze Suchých Lazců začíná pomalu rozjíždět. Jeho zlepšení odnesl jeden z favoritů soutěže, mužstvo Stěbořic. Hosté o všem rozhodli v úvodní desetiminutovce, kdy domácím zasadili tři údery.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Za 10. minut 0:3

Do Stěbořic přijel nováček ze Suchých Lazců, který zasadil domácí ekipě v prvních deseti minutách těžký direkt, z něhož se Stěbořice už nedokázaly oklepat. Hned ve 4. minutě se po pěkné souhře Stuchlíka a Kožušníka dostal k zakončení kapitán Švec a nezaváhal – 0:1. O tři minuty později se po rychlém uvolnění dostal k míči Vlha, a domácí podruhé lovili míč ze své branky – 0:2. V 10. minutě navyšoval už na tříbrankový rozdíl po krásné akci po levé straně opět kapitán Rostislav Švec – 0:3. Po tomto těžkém úderu se domácí družina oklepávala až do konce poločasu. Suché Lazce hrály to, co potřebovaly. Skvěle vykrývaly prostory ve své defenzívě. Domácí se dostali jen k jedné hlavičce Jamnického, ta však nemířila mezi tři tyče. 

Lazce si výhru pohlídaly

Ve druhé půli se výkon domácích trošku zvedl, ale na bezchybně hrající Suché Lazce nedokázaly Stěbořice najít žádný účinný recept. Jejich dvě šance zahodili díky špatnému zakončení Josefus a Kokošek. Mohli to být naopak hosté, kteří mohli navýšit vedení. Stuchlík, po něm Lenc a Kostka však své dalekonosné střely nasměrovali do břevna domácí svatyně. Lazce tak v pohodě dokráčely ke třem bodům.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (trenér Stěbořice): Prospali jsme začátek a za stavu 0:3 pro hosty bylo po zápase. V prvním poločase jsme podali katastrofální výkon. Ve druhém jsme se sice zvedli, ale nenašli jsme síly na zvrat.

TJ Suché Lazce
Martin Procházka (trenér Suché Lazce): Na zápas jsme se připravovali důkladně. Po celý zápas jsme plnili důsledně mé taktické pokyny. Po ztrátě míče jsme vyčkávali na svou příležitost, vykrývali prostory v defenzívě a minimalizovali fauly. Myslím, že jsme zvítězili zaslouženě.



Sestavy


TJ Sokol Stěbořice
J. Losert [-] - M. Otipka [-] , M. Kokeš [-] , M. Paleta [-] , M. Fiedler [-] (72. L. Burda [-] ) - M. Jamnický [-] , O. Šmalec [-] , O. Šumbera [-] , K. Havlásek [-] (39. R. Kokošek [-] ) , T. Dietrich [-] - D. Burda [-] (36. M. Josefus [-] )

TJ Suché Lazce
R. Matrosz [-] - F. Balda [-] , D. Laub [-] , M. Havelka [-] , S. Stuchlík [-] - D. Kostka [-] (83. M. Stárek [-] ) , M. Mikšík [-] (54. L. Graf [-] ) , L. Lenc [-] (88. M. Adamčík [-] ) , V. Kožušník [-] (80. D. Diehel [-] ) - O. Vlha [-] , R. Švec [-]

ŽK: 68. R. Kokošek - 19. V. Kožušník .
Hráči zápasu: R. Matrosz , S. Stuchlík .
Místo: tráva. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Tomeš Vítězslav - Bukovský Josef, Stanke Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.