2:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas plný obratů


Branky


48. J. Frank , 66. P. Kavan - 32. M. Janech , 80. J. Hlaváč , 84. R. Urban
0

Jakartovice opět prokázaly, že se jim lépe hraje na hřišti soupeřů a odvezly si tři body. Slavia Opava se nadále trápí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakartovice se ujaly vedení

První půle přinesla celkem líbivou kopanou ze strany hostí. Domácím se nedařilo přitlačit soupeře, naopak Jakartovice měly více ze hry. To, že největším problémem tohoto týmu je proměňování šancí se opět potvrdilo. V 10. minutě Radoslav Urban sám před brankářem zaváhal. Dále Kevin Postřimovský z pěti metrů neprostřelil brankáře. Urban namířil svůj trestný kop do tyče, a další mu zlikvidoval brankář Bohumír Lorenz. Domácí zahodili dvě šance Lukášem Mařádkem. V 33. minutě po nádherné akci na jeden dotek, na jejímž začátku byl Kreisl, poté Urban, který našel Postřimovského který nezištně přihrál před bránu Janechovi, šli do vedení hráči Jakartovic - 0:1. Do konce poločasu zahodil ještě svou šanci Radoslav Urban, který svůj blafák nedokázal dotáhnout do zdárného konce.

Dvojitý obrat ve skóre

Druhá půle byla úplně jiná. Jakartovice nastoupily, jako by se nemělo nic stát a jejich liknavost byla potrestána po třech minutách vyrovnávací brankou. V 48. minutě kapitán Radek Jedlička překopl celou hostující obranu, míč se dostal k Janu Frankovi, který míč umístil k levé tyči - 1:1. Domácí vycítili šanci na obrat a začali na něm poctivě pracovat. Hosté úplně vypadli ze hry a na Kareše se valil jeden útok za druhým. Se štěstím všem nástrahám odolával. V 65. minutě byl však na přímý kop Petra Kavana krátký - 2:1.  I po druhé brance Slavia tlačila. Jan Frank při samostatném nájezdu chtěl přelobovat brankáře Kareše. Ten jeho pokus vytlačil na roh. Libor Šusták napálil břevno. Vojtěch Henčl nedopravil míč do sítě z jednoho metru. Toto neproměňování šancí se Slavii šeredně vymstilo. Hosté přeskupili sestavu, když vysunuli na hrot obránce Jakuba Hlaváče. Ten v 80. minutě po přihrávce Urbana srovnal skóre - 2:2. To byl pro domácí tým šok, který pět minut na to umocnil Urban krásnou křižnou střelou z pravé strany a opět strhl vedení na stranu hostujícího celku - 2:3. Závěrečné minuty byly plné emocí a kouskování hry. Vyrovnaný zápas vyhrály se štěstím Jakartovice a opět vezou vítězství ze hřiště soupeře.



Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Jakub Vaněk (Slavia Opava, záložník): První poločas byl víceméně nemastný neslaný. Nikdo neměl převahu. Hosté se ujali vedení. Ve druhé půli jsme převzali taktovku hry. Vytvořili jsme si spoustu šancí. Dokázali obrátit skóre. Bohužel neproměňování šancí se nám vymstilo a hosté nás za to tvrdě potrestali.

FK Jakartovice
Josef Martinka (Jakartovice, trenér): V prvním poločase jsme byli lepším týmem. Druhý poločas byl až do 70. minuty z naší strany hrůzostrašný. Domácí nás přitlačili a otočili skóre. Pak přestali hrát a my toho využili k obratu.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - T. Matějek [-] , R. Jedlička [-] , P. Kavan [-] - V. Henčl [-] , J. Vaněk [-] , L. Šustak [-] , I. Kratochvíl [-] , A. Džemla [-] (19. R. Hoza [-] ) - J. Frank [-] , L. Mařádek [-]

FK Jakartovice
A. Kareš [-] - D. Filip [-] , R. Holub [-] , D. Stanke [-] - L. Martinka [-] (46. T. Kukol [-] ) , M. Sváček [-] (86. D. Barták [-] ) , A. Kreisl [-] , K. Postřimovský [-] , J. Hlaváč [-] - R. Urban [-] , M. Janech [-]

ŽK: 74. V. Henčl - 66. J. Hlaváč , 68. D. Filip , 73. A. Kreisl , 90. T. Kukol .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Plaček Vladimír - Hladík Miroslav, Hrubý Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.