Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stěbořice vyhrály přestřelku


Branky


0

Stěbořice si odvezly z Bělé důležité tři body a napravily tak zaváhání z minulého kola.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stěbořice obrátily skóre ke konci poločasu

V brankové přestřelce tahaly za delší konec provazu hostující Stěbořice. V 10. minutě přestřelil hostující svatyni Jan Ohřál. Do vedení šli domácí v 22. minutě, když přímý kop Martina Papšíka usměrnil do sítě hlavou Lukáš Plaček - 1:0.  Stěbořice srovnaly krok v 37. minutě, když střela Tomáše Dietricha prošla přes tři hráče až do sítě domácí branky - 1:1. V 43. minutě strhly Stěbořice vedení na svou stranu, když nejmenší hráč na hřišti Michal Jamnický, zavěsil míč hlavou do branky - 1:2. Do kabin tak odcházeli spokojenější hostující borci.

Bělá sice srovnala skóre, ale Stěbořice nakonec vyhrály

Vstup do druhé půle měla lepší družina ze Stěbořic. V 46. minutě tečoval roh Ondřeje Šmalce přímo do branky Jakub Fiedler - 1:3. Bělá však nesložila zbraně a začala Stěbořice postupně tlačit. V 60. minutě po rohu Jiřího Richtera zametl míč do branky hlavou jeho jmenovec Dominik - 2:3. Vyrovnání zařídil v 72. minutě domácím po české uličce Dominika Richtera Jan Ohřál - 3:3  Brankovou přestřelku zakončil v 77. minutě Jamnický, který z přímého kopu překvapil domácího gólmana Květoslava Cába, který si špatně postavil zeď - 3:4. Za domácí pak zahodil šanci ještě Ohřál, který ve slibné pozici napálil svou střelu pouze do brankáře Martina Otipky. Zápas tak dospěl k výhře Stěbořic, které se pomalu sunou tabulkou vzhůru.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Břetislav Ballarin (Bělá, trenér): Dostaneme se pracně do vedení 1:0. Pak uděláme chyby a soupeř otočí na 1:2. O přestávce si něco řekneme, ale hned inkasujeme na 1:3. Pak sice dokážeme vyrovnat na 3:3. Vzápětí však inkasujeme po přímém kopu na 3:4, když si brankář špatně postaví zeď. Zápas jsme si prohráli sami.

TJ Sokol Stěbořice
Milan Hanslík (Stěbořice, trenér): Vyhráli jsme po velmi slušném výkonu. Dokázali jsme otočit z 0:1 do konce poločasu na 2:1. Pak jsme hned přidali gól na 3:1. Pak si zbytečně zaděláme na velký problém , když soupeři umožníme vyrovnat na 3:3. Naštěstí jsme dali branku na 4:3 a výsledek udrželi.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
K. Cáb [-] - M. Papšík [-] , P. Vybrančík [-] , P. Kolár [-] (70. M. Mikšaník [-] ) , P. Matura [-] - T. Bartusek [-] , J. Demko [-] (46. J. Richter [-] ) , J. Ohřál [-] , D. David [-] (72. R. Václavek [-] ) - L. Plaček [-] , D. Richter [-]

TJ Sokol Stěbořice
M. Otipka [-] - K. Havlásek [-] , M. Fiedler [-] , M. Paleta [-] , M. Kokeš [-] - J. Fiedler [-] (65. M. Josefus [-] ) , M. Hrčka [-] (83. L. Burda [-] ) , O. Šmalec [-] , M. Jamnický [-] - R. Kokošek [-] (65. D. Burda [-] ) , T. Dietrich [-]

ŽK: 28. P. Kolár , 51. T. Bartusek , 79. M. Papšík , 89. M. Michalík - 31. J. Fiedler .
Hráči zápasu: M. Papšík - M. Jamnický .
Místo: tráva. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Puffler Ján - Ručka Jakub, Meier Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.