2:2
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil zaslouženou remízou.


Branky


1. P. Pizur , 34. P. Pizur - 29. M. Korbel , 31. M. Korbel
0

Oba mančafty dosud neztratily ani bod. Po nedělním utkání už toto tvrzení neplatí, neboť zápas skončil dělbou bodů.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše podstatné se odehrálo v prvním dějství

V Budišově se hrál šlágr kola mezi domácím týmem a Litultovicemi. Zápas se hrál před výbornou diváckou kulisou. Ke kvalitě utkání přispělo  svým výkonem i trio rozhodčích. Budišov šel do vedení hned v 1. minutě, když centr Jana Kurice z prava, dokázal uklidit do sítě Pavel Pizur - 1:0. I v dalším průběhu byl lepší Budišov. Litultovice dokázaly srovnat krok v 29. minutě, když se po akci na pravé straně hřiště prosadil Martin Korbel - 1:1. Domácí Pavel Pizur pak zahodil vyloženou šanci, když v tváří v tvář gólmanovi Kamilu Janetzkému nezachoval chladnou hlavu. Litultovice toto zaváhání potrestaly vzápětí. Po chybě domácí obrany, kdy si dávali zbytečně přednost Ivo Hasala s Janem Vondroušem, se Martin Korbel zmocnil míče, a samostatnou akci s přehledem proměnil - 1:2. Budišov srovnal skóre v 36. minutě, kdy střelu z 16 metrů umístil do branky Pavel Pizur - 2:2. Do kabin se odcházelo za remízového stavu.

Ve druhém poločase se už nic nezměnilo

Ve druhé půli měli zpočátku více ze hry hosté, pak domácí. Hrál se svižný fotbal. Žádné extra brankové příležitosti si nevypracoval žádný z týmů.  Zápas tak dospěl k remíze. Oba týmy tak poprvé ztratily dva body v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (Budišov nad Budišovkou, vedoucí mužstva): Vyhrocené utkání, které nepřineslo moc fotbalové krásy. Výsledek je zasloužený.

TJ Sokol Litultovice
Adam Haas (Litultovice, trenér): Byla to zasloužená remíza. Do 29.minuty byli domácí lepším týmem, protože se nám nedařilo plnit taktické úkoly, o kterých jsme si důrazně před utkáním řekli. Možná proto, že už v první minutě nás zmrazila rychlá branka domácích po naší výstavní nedůslednosti. Poté jsme ovšem převzali inicia- tivu, zaslouženě průběh utkání otočili, ovšem opět ukázkovou hrubkou v obraně jsme soupeři darovali snadné vyrovnání. Druhý poločas se hrál svižný fotbal, ovšem již bez branek. Remíza je naprosto za- sloužená. Chtěl bych smeknout před výkonem trojice rozhodčích, který byl naprosto bezchybný! Jako už tradičně vytvořili velice příjemné fotbalové prostředí domácí fanoušci.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , L. Marek [-] , I. Hasala [-] , M. Marek [-] - F. Pražák [-] (76. O. Martynek [-] ) , P. Pizur [-] , J. Kuric [-] , M. Pražák [-] (66. O. Veliký [-] ) , J. Vondrouš [-] - A. Levák [-] (88. L. Čonka [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - P. Fiala [-] , M. Bělaška [-] , M. Šeuer [-] , O. Minarčík [-] - M. Borč [-] , M. Korbel [-] , M. Procházka [-] , O. Haas [-] (78. O. Doležel [-] ) - L. Haas [-] (78. M. Drápal [-] ) , J. Tengler [-] (55. R. Cihlář [-] )

ŽK: 20. P. Pizur , 55. J. Kuric , 65. O. Veliký - 65. M. Procházka .
Hráči zápasu: L. Marek - M. Korbel .
Místo: tráva. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Pinček Milan - Tomeš Vítězslav, Špok Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.