1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišov vůbec nepřesvědčil


Branky


0

Dosud neporažený Budišov na půdě posledního Chlebičova vůbec svou hrou nezaujal. Výhru hosté vybojovali až dvě minuty před koncem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trápení v první půli

Poslední Chlebičov podal proti dosud neporaženému Budišovu velmi sympatický dojem. Hosté naopak svým výkonem zklamali a propadli na celé čáře. Budišov domácí naprosto podcenil, a hrál příliš profesorský fotbal, který k ničemu nevedl. V prvním půli se odehrával nepříliš pohledný fotbal.  Vedení se ujal Budišov v 23. minutě, kdy se po jediné akci, která stojí za zmínku, prosadil střelou obránce Tomáš Skácel - 0:1. Do konce poločasu už obě mužstva nic nevymyslela a do sprch šel Budišov s hubeným náskokem. 

Krásné gesto fairplay Lukáše Baďury

Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil. Zajímavé okamžiky se odehrály až na konci druhé půle. V 80. minutě zahodil samostatný nájezd hostuící Pavel Pizur. V 88. minutě využil chybu hostující obrany Lukáš Baďura, a srovnal účet zápasu - 1:1. Hned z rozehrávky však vybojoval hostům tři body po volném přímém kopu Jan Kuric - 1:2. V poslední minutě odpískal rozhodčí penaltu za faul na domácího Lukáše Baďuru, který se však přiznal, že ke kontaktu nedošlo, a penalta byla odvolána. Za toto krásné gesto by ho chtěla naše redakce ocenit. Budišov se tak protrápil ke třem bodům. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov B
Karel Elek (asistent trenéra Chlebičov B): V první půli se hrál vyrovnaný fotbal. Budišov se ujal vedení. My dokázali srovnat krok až dvě minuty před koncem zápasu. Bohužel z rozehrávky jsme hned inkasovali rozhodující branku. V poslední minutě bych chtěl ocenit gesto fair play našeho útočníka Lukáše Baďury, který se přiznal, že na něj v pokutovém území nebyl spáchán faul.

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
Jaroslav Kostecki (Budišov n. B. vedoucí mužstva): Z naší strany to nemělo s fotbalem nic společného. Soupeře jsme naprosto podcenili. Každý hrál sám na sebe. Byla to jedním slovem tragédie.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov B
V. Sýkora [-] - V. Zedník [-] , T. Starý [-] , J. Otlík [-] (85. J. Vilášek [-] ) , M. Tihelka [-] - V. Hubálek [-] , J. Hollesch [-] , M. Konig [-] , J. Sedláček [-] (53. K. Michalík [-] ) - M. Šupík [-] (88. R. Havlický [-] ) , L. Baďura [-]

TJ Spartak Budišov nad Budišovkou
A. Krása [-] - T. Skácel [-] , L. Marek [-] , P. Metelka [-] (46. J. Němeček [-] ) , M. Marek [-] - E. Levák [-] , P. Pizur [-] , J. Kuric [-] , O. Martynek [-] (46. A. Levák [-] ) , M. Pražák [-] (75. L. Čonka [-] ) - O. Veliký [-] (46. Z. Ondrušík [-] )

Hráči zápasu: L. Baďura .
Místo: tráva, UT. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Radek Roman - Bukovský Josef, Gančař Jakub..

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.